Sabahattin Turgut - Çavdar Sapı Resim Sergisi

Sabahattin Turgut - Çavdar Sapı Resim Sergisi

Tarihler: 25 Şubat 2019 Pazartesi ~ 15 Mart 2019 Cuma

Yer: Tünel Sanat Galerisi

Adres: Asmalı Mescit Mahallesi, Müeyyet Sk. No:1 Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 251 42 48

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Şub 25, 2019 ~ Mar 15, 2019

Sabahattin TURGUT “Çavdar Sapı” Resim Sergisi, Tünel Sanat Galerisi Alt Salon’da 25 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 18.00’de açılacaktır.

1946 yılında Elbistan’da (Kahramanmaraş) doğan Sabahattin Turgut, 1966 yılında Adana Bölge Ziraat Okulu’ndan mezun olmuştur. 1970 yılında Merzifon (Amasya) İlçe Tarım Müdürlüğüne atanmış, 1995’de emekli olmuştur.

1972 yılından bu yana çavdar sapı çalışmaları yapmakta, peyzajdan portreye, hattan yeni yazıya, gravürden gerçek resme kadar çavdar sapından nelerin yapılabileceğini eserlerinde göstermeye çalışmıştır.

4.kişisel sergisini açacak olan sanatçı Merzifon’daki atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Sabahattin TURGUT “Çavdar Sapı” Resim Sergisi, Ziraat Bankası’nın Müeyyet Sokak No: 1 Tünel / İstanbul adresinde bulunan Tünel Sanat Galerisi Alt Salon’da 25 Şubat – 15 Mart 2019 tarihleri arasında pazar-pazartesi ve resmi tatil günleri hariç 10.00 - 19.00 saatleri arasında görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Çok farklı, başkaca örneği görülemeyecek çalışmalar. Mutlaka görülmeli diye düşünüyorum. TRT Haber'de de haber olarak yer almıştı. Linki; https://www.youtube.com/watch?v=A43x8W-v0E8
Üstadın eserleri gerçekten takdire şayan. Serginin son günlerinde de olsa eserlerini ve kendisini tanıma fırsatı buldum. Eserlerinin çok daha büyük kitlelere ulaşmasını dilerim.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT