Sait Günel Haliç, Bir İstanbul Senfonisi Resim Sergisi

Sait Günel Haliç, Bir İstanbul Senfonisi Resim Sergisi

Tarihler: 26 Kasım 2016 Cumartesi ~ 05 Ocak 2017 Perşembe

Yer: Vesaire Tasarım Galerisi

Adres: Mürselpaşa Cad. No: 169 Balat Fatih İstanbul

Telefon: 0212 534 74 26

Web: http://www.vesaire.biz

E Posta: info@vesaire.biz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2016 ~ Oca 5, 2017

İstanbul’un seçkin galeri alanlarından biri haline gelen Vesaire Tasarım Galerisi, 26 Kasım 2016 - 5 Ocak 2017 tarihleri arasında Ressam Sait Günel’in “Haliç, bir İstanbul senfonisi” isimli kişisel resim sergisiyle bu sezonda kapılarını sanatseverlere açıyor.

Son yıllarda büyük soyut resimler çalışan Sait Günel’in bu sergisi, Haliç’in tarihi ve özel dokusunu yaşatan, insanı içine alan özenle seçilmiş eserlerinden oluşuyor.

Ustanın büyük soyut resimlerinin, kullandığı ışık ve malzemelerle beraber suluboyanın da akrilikle desteklenmesiyle boyut ve derinlik kazandığı görülüyor. Sanatseverler, sanatçının eserlerinin, hayatın içindeki hız ve devinimin baş döndürücülüğüyle İstanbul’un sakin ve tarihi köşelerinin birlikte harmanlanmasıyla oluşan muhteşem derinliğinde kayboluyor.

Bütün bunların dışında tüm sanatseverlerin ve Sait Günel’in desteğiyle beraber, yapılan resim satışlarından; TED, 10.000 Meşale Daha Aydınlık Türkiye sloganıyla oluşturulan kampanya ile burslu öğrencilere bağış yapılacaktır.

Biz inanıyoruz ki; çocuk eğitimine hep birlikte ne kadar katkı yapabilirsek sorunları o kadar çabuk aşacağız. Böylece, sadece inanan değil, sorgulayan, öğrenmeye ve anlamaya çalışan bir gençlik görme umudumuz artacak.

İnanarak çıktığımız bu yolda şimdiden bizden desteğini esirgemeyen sanatçı dostlarımıza, sanatseverlere ve sponsorlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.

SAİT GÜNEL
1956 yılında doğdu ve 1969 yılında yurt dışına yerleşti.
1982-1984 yılları arasında grafiker olarak çalıştı. Suluboya sergileri açtı.
Özellikle de kendi geliştirdiği suluboya tekniği büyük ilgi gördü. Uluslararası yayınevleri Artec. Tushita ve May tarafından resimlerinin basımı gerçekleştirildi.
Almanya’da ve İstanbul’da çeşitli yaş guruplarıyla atölye çalışmaları yapan sanatçı, çalışmalarını Vesaire Tasarım Galeri’sinde bizlerle paylaşacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT