Sakit Mammadov - Oğpalizm

Sakit Mammadov - Oğpalizm

Tarihler: 05 Eylül 2019 Perşembe ~ 05 Ekim 2019 Cumartesi

Yer: Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi

Adres: Kılıç Ali Paşa Mah. Defterdar Yokuşu No:2 Tophane Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2019 ~ Eki 5, 2019

Azerbaycan’ın ‘yaşayan mirası’ olarak bilinen ve İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in onurlandırdığı dünyaca ünlü ressam Sakit Mammadov’un eserleri SOCAR Türkiye desteğiyle sanatseverlerle buluşuyor. Opalizm tarzının yaratıcısı olan ünlü ressamın eserleri 5 Eylül - 5 Ekim 2019 tarihleri arasında Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde sergilenecek.

Azerbaycan ve Türkiye arasında asırlardır süren kardeşlik ilişkisini ekonomiden sosyal ve kültürel alana da taşımaya devam eden SOCAR Türkiye, sanata desteğini Sakit Mammadov’un İstanbul’daki sergisiyle sürdürüyor. Azerbaycan’ın en önemli sanatçılarından biri olan Sakit Mammadov’un “Opalizm” adlı sergisi 5 Eylül - 5 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul’daki Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nin Beş Kubbe salonunda ziyaret edilebilecek. SOCAR Türkiye’nin sponsorluğunda ve Murat Pilevneli’nin danışmanlığında düzenlenen; bir ay boyunca ücretsiz olarak gezilebilecek sergide 160’ın üzerinde eser yer alıyor. Portre resimlerindeki özgünlüğüyle dikkat çeken sanatçının, sergisiyle eş zamanlı olarak sanatını ele alan kitabı da yine SOCAR Türkiye’nin desteğiyle okurlarla buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT