Salih Keleş ‘Şehrin Ritmi’ Sergisi

Tarihler: 23 Şubat 2011 Çarşamba ~ 29 Mart 2011 Salı

Yer: Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi

Adres: Çırağan Cad: 32 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 326 46 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2011 ~ Mar 29, 2011

The National Gallery, Tate Gallery, The British Museum gibi İngiltere’nin önde gelen müze ve galerilerinde araştırma ve etüdlerde bulunan, eserleri yurtiçi ve dışı koleksiyonlarda yer alan Salih Keleş “Şehrin Ritmi” ismini verdiği sergisiyle Çırağan Sarayı Sanat Galerisi’ne konuk oluyor. 23 Şubat’ta açılacak olan sergi, isminden de anlaşılacağı üzere, şehir hayatının ritmini ve bu ritimde yaşayan insanların ruh hallerini anlatıyor. Yağlıboya tablolardan oluşan sergide, annesiyle deniz keyfi yapan küçük bir kız çocuğundan, caddelerde gezen işadamlarına, müzizyenlere kadar pek çok şehirli ile tanışmak mümkün.

Figür ağırlıklı çalışmalarıyla ünlenen Keleş’in resimleri, dramatik yapılarıyla insanları düşünmeye itiyor. Fotoğraf, sinema, kitap, tiyatro ve müziğin resminin temelini oluşturduğunu belirten Keleş eserlerinde izleyenleri kah Beyoğlu kah Fenerbahçe’de sokaklarında gezintiye çıkarıyor.

Yarattığı ekspresyonist resimlerinde insanların hüzün ve mutluluk gibi ruh hallerinin yanısıra şehirlerin değişimine de yer veren sanatçının yağlıboya ve akrilikten 50 eserinden oluşan sergi Saray’ın giriş katında 29 Mart 2011’e kadar günün her saati ücretsiz gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT