“Salon Akaretler” İlk Edisyonu ile Başlıyor

“Salon Akaretler” İlk Edisyonu ile Başlıyor

Tarihler: 30 Kasım 2019 Cumartesi ~ 07 Aralık 2019 Cumartesi

Yer: Salon Akaretler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2019 ~ Ara 7, 2019

Bilgili Holding ve Grid İstanbul’un sanat ve tasarımı ev ortamında bir araya getirdiği “Salon Akaretler”, 30 Kasım Cumartesi günü sanatseverlerle buluşuyor.

Bilgili Holding ve Grid İstanbul, yepyeni bir etkinlik ile sanatseverleri farklı bir deneyim yaşamaya davet ediyor. “Salon Akaretler” 30 Kasım - 7 Aralık tarihleri arasında Akaretler Sıraevler 25-27 numaralı binada ziyaretçilerini bekliyor.

Güncel sanat ve tasarımları incelerken, bir koleksiyonerinin evini ziyaret etme deneyimi yaşatan “Salon Akaretler” izleyicilerine sergideki işlere sahip olma, beğendikleri işleri satın alıp kendi evlerine götürme imkanı sunuyor.

Rehber eşliğinde yarım saatlik deneyim sunan Salon Akaretler’e giriş için, Grid İstanbul’un internet sitesinden rezervasyon formunu doldurarak kayıt yapılmaktadır. Hafta içi 12.00-14.00 ve 17.00-20.00 arasında görülecek etkinlik, Cumartesi günleri ise 13.00-20.00 saatleri arasında ziyaret ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT