Sana Söylemem Gereken Bir Şey Var Sergisi

Sana Söylemem Gereken Bir Şey Var Sergisi

Tarihler: 18 Eylül 2017 Pazartesi ~ 05 Ekim 2017 Perşembe

Yer: F Sanat Galeri

Adres: Valikonağı Caddesi, Akkavak Sokak Polat Apt. No:38/2 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 83 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2017 ~ Eki 5, 2017

Barış Sarıbaş, Kadir Akyol ve Yahya Bağcı, İstanbul Bienali ve Contemporary Istanbul Fuarı ile eşzamanlı olarak düzenledikleri grup sergisinde F SANAT GALERİSİ’nde bir araya geliyorlar. “SANA SÖYLEMEM GEREKEN BİR ŞEY VAR” isimli grup sergisi, 14 Eylül - 5 Ekim 2017 tarihleri arasında izlenebilir.

Dönemleri yakın, ancak hem yaşadıkları yerler hem de deneyimleri birbirinden farklı olan bu üç çağdaş sanatçı, ilişkisellik ağı üzerinden yürüttükleri bu birlikte söz söyleme ile kendileri ve yakın çevreleri vasıtasıyla görsel ve duyusal bir arşiv oluşturmaktalar. Yapıtlar arasında gezinirken bütünden bireye ve oradan da içe doğru bir bakış açısı ortaya koyan sanatçılar, yan yana durma, ortak alan kullanma, kendini diğerleri ile beraber var etme adına da demokratik bir söylem içerisindeler. Barış Sarıbaş’ın içsel peysajları, Yahya Bağcı’nın gerçek olandan daha çok yapaylık ve yanılsama ile ilişkisini ele aldığı işleri ile Kadir Akyol’un insana daha derinden bir bakış yönelttiği detaylı portreleri; aralarındaki alışverişi ve içten diyaloğu oluşturmakta. Sanatçıların kendi kişisel tarihleri üzerinden üretim yaparak oluşturdukları sergi, 14 Eylül - 5 Ekim 2107 tarihleri arasında F SanatGaleri’de görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT