Sanat Konuşmaları

Sanat Konuşmaları

Tarihler: 18 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 28 Temmuz 2018 Cumartesi

Yer: Bilsart

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2018 ~ Tem 28, 2018

Bilsart, Duygu Nazlı Akova’nın “Kozmosta Kaos” isimli solo sergisine 18 Temmuz - 28 Temmuz tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor. Sergi, ismini Duygu Nazlı Akova’nın 2014 tarihli video çalışmasından alıyor.

.

Politik temalı işleri ile siyasi otoriteye bir eleştiri yöneltmeyi amaçlayan Duygu Nazlı Akova, fotoğraf, video ve enstalasyon gibi farklı medyumları kullanır. Bu türler arası çoğulluk ve izleyici algısını merkeze alan deneysel anlatım dili ile, insan hakları, temel hak ve özgürlükler, toplumsal eşitsizlik, tüketim, kent yaşamı, göç, medya, adalet gibi olguları irdeler. Fotokolajın ekolazer efektiyle devingen bir biçim aldığı “kozmosta kaos” adlı videoda; bu olguların sosyal, kültürel ve ekonomik sonuçlarına göndermede bulunur ve Türkiye'nin tarihsel sürecinde uygulanan göç politikalarını eleştirmeyi amaçlar. Bugün kaosa dönüşmüş olan bir zamanların kozmosu İstanbul'da, bireye ve topluma verilen rol; zaman, mekan, özne ve nesne kavramlarıyla iç içe geçerek belirsiz bir hal alır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT