Sara Baruh - İz

Tarihler: 05 Mayıs 2011 Perşembe ~ 15 Haziran 2011 Çarşamba

Yer: Odakule Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Caddesi 286 Odakule Beyoğlu İstanbul Beyoğlu / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 46 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2011 ~ Haz 15, 2011

2010 daki Türkiye sergisi büyük ilgi gören Sara Baruh, geçen sergisi için düşünürken tesadüfen rast geldiği ve resimlerine yansıttığı ”izleri” takip ederek yaptığı yeni soyut resimleri ile yeniden koleksiyonerlerinin karşısına çıkıyor.

Yaşadığımız sürece yaptığımız işlerle, verdiğimiz kararlarla, elimizi sürdüğümüz her şeyde iz bırakırız veya bırakmak isteriz. Sade araçlarla, masum çizgilerle hatta küçük noktalarla farklı izler bırakmak mümkün.

Sonsuza katılacak iz belki bir kitap, bir film, bir resimdir; belki bir başarı hikâyesi, yol açacak, engel kaldıracak bir karardır; hatta belki birkaç renk, çizgi, noktadan oluşacak enerjidir.

İstanbul’da, Paris’te, Cenevre’de sanat koleksiyonerlerinin mekânlarında, huzur veren bir Sara Baruh resmine rast geldiğinizde, simgelerin izlere dönüştüklerini ve sizin bırakacağınız izlere de enerji verdiklerini hissedersiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT