Sedat Kumova - Memories / Hatıralar

Sedat Kumova - Memories / Hatıralar

Tarihler: 24 Ekim 2017 Salı ~ 10 Kasım 2017 Cuma

Yer: Ataşehir Sanat Galeri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2017 ~ Kas 10, 2017

Sedat Kumova’nın “Memories / Hatıralar” adlı kişisel resim sergisi sembolik anlatım tarzıyla öne çıkan sanatçının eserlerinde özellikle dantel motifleri ile örülmüş zincir etkisi, izleyicileri sanatçı tarafından hayata dair söylemleri farklılık yaratabilecek ve sorgulanabilecek bakış açılarına yöneltebilmeyi sağlıyor.

Sanatçı’nın resimleri plastik değer açısından da kullandığı renklerle coşkuları hissettirebilmekte, renklerin açık-koyu ve sıcak-soğuk ilişkisindeki kontrastlıkları ise yaşamın diyalektiğindeki zıtlıkların birliği felsefesini hatırlatırcasına modle edilişini göstermektedir.

“Memories/Hatıralar” sergisinde, sanatçı Kumova’yı derinden etkileyen obje ve anıları resme döktüğü eserleri yer alıyor. Eserlerinde “anı yakalamak” ve “zamanda kaybolmamak” temalarını işleyen sanatçı, hayal gücünün ardındaki gerçekliğin en yalın halini eserlerinde vurgulamak istemiştir. Sergi, Memorial Ataşehir Hastanesi Sanat Galerisi’nde 10 Kasım 2017 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT