Sedef Gali - Studio 54

Tarihler: 21 Ağustos 2015 Cuma ~ 21 Ağustos 2015 Cuma

Yer: La Boom

Adres: Sakıp Sabancı Cad. no:14 Emirgan Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 277 88 07 - 0532 13 53 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2015 ~ Ağu 21, 2015

La Boom Studio, 21 Ağustos Cuma günü, New York ve İstanbul'da 2009'dan beri sergi ve pop-up showlar gerçekleştiren Sedef Gali’nin “Studio 54” sergisine ev sahipliği yapıyor.

Bugüne kadar bir çok sergiye ve sanatçıya kapılarını açan La Boom Studio’da, Sedef Gali’nin yedinci kişisel sergisi “ Studio 54” ile 70’li yılların sonları ve 80’lerin başında dünyayı sallayan, popüler kültürü şekillendiren disco, Sedef Gali Art ile yeniden karşımıza çıkıyor.

New York’tan İstanbul'a, popüler kültür ve Pop Art, Sedef Gali tarafından post-empresiyonist bir gözle ele alınıyor. Sanatçı, çeşitli çağlara odaklı yaptığı ikonik çalışmalarda insanı ve dünya kültürünü etkileyen dönemlerden, kişilerden ve sanatın değişiminden ilham alıyor. “We are all here, where you at?” mottosuyla yola çıkan Gali’nin resimlerinin odak noktası ise karakterlerin ifadeleri ve izleyicide yarattığı ortak duygu.

Sadece görsel değil, müzik ile, enerji ile, ifadelerdeki detaylar ve dönemi hatırlatan detaylar ile izleyiciye yepyeni, bizim dönemimize ait olmayan bir tecrübe yaratmayı amaçlayan Sedef Gali’nin renkli ve küçük sürprizlerle karşılaşacağınız sergisi “Studio 54” ü, 21 Ağustos’ta Teras Emirgan’da görebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT