Şehrin En Yaratıcı Sergisi

Şehrin En Yaratıcı Sergisi

Tarihler: 15 Kasım 2017 Çarşamba ~ 25 Aralık 2017 Pazartesi

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2017 ~ Ara 25, 2017

British Council ile Digi.logue’un yaratıcı ve eğitici işbirliğiyle düzenlenen AltCity İstanbul projesi şehrin en yaratıcı sergisi “Across the Line”a imza atıyor. Daha önce Sao Paulo, Mexico City ve Bogota’da yapılan AltCity’nin, İstanbul’da gerçekleştirilen dördüncü ayağı, dijital sanatları odağına alarak; farklı disiplinlerden gelen ve Türkiye’de yaşayan sanatçıların dijital sanat projeleri üretme becerilerini ve bu konudaki işbirliği potansiyellerini artırma amacı taşıyor.

Proje kapsamında dijital dünyanın imkanlarından faydalanmaya hak kazanan 12 katılımcı, Birleşik Krallık’ın önde gelen dijital sanat gruplarından Squidsoup’un mentorluğunda teknoloji odaklı düşünme ve üretim süreçlerini destekleyen workshop’lara katılarak, Zorlu PSM Sky Lounge’ta iki hafta boyunca tam zamanlı olarak kendilerini geliştirme imkanı buldu.

Salford Quays merkezli dijital sanat programcıları Quays Culture’ın yapımcılığını üstlendiği projeyle sanatçılar, yaratıcı/teknik danışmanlarla birlikte “İstanbul” teması ekseninde 8 adet dijital sanat eseri oluşturdu. 14 Kasım Salı gününden itibaren Zorlu PSM, Digi.logue Space’de teknoloji ve sanat tutkunlarını bir araya getirecek olan “Across the Line” sergisi, 25 Aralık Perşembe gününe kadar ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT