Selahattin Yıldırım / (H)İç Yer

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 29 Ocak 2011 Cumartesi

Yer: Casa Dell`Arte

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No:163 K.3 D.10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 12 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Oca 29, 2011

Eserlerinde toplumsal sorunları, insan hikayelerini irdeleyen Selahattin Yıldırım, 7-29 Ocak 2011 tarihleri arasında "(H)İÇ YER" isimli kişisel sergisi ile Casa Dell Arte galeride sanat severlerle buluşuyor.

Sanatla hayatın kesiştiği ince çizgi üzerinde farklı bedenleri ve yüzeyleri irdeleyen sanatçı, bir yandan hayata dokunurken, öbür yandan da resmin kendi sorunları ile izleyici karşısına çıkmaktadır. Daha önceleri monokrom izlenimi uyandıran resimler, bu sergide olgun renklerle farklı bir dil yakalamıştır.

Duyumsal algıların körleştiği, hayatın yüzeysel olarak kavrandığı günümüzde, Selahattin Yıldırım unutulmuş olan pentür gerçegini yüzeye taşıyarak, kendi hikayeleriyle izleyiciye ulaşmaktadır.

Sanatçının bilinçaltından süzerek izleyicinin önüne getirdigi, düşünsel ve görsel sorgulamaların yer aldıgı sergi 29 Ocak 2011 tarihine kadar Casa Dell Arte galeride görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT