Sema Özümerzifon Resim Sergisi - Semazenler

Tarihler: 07 Nisan 2010 Çarşamba ~ 07 Mayıs 2010 Cuma

Yer: Art Club

Adres: Valikonağı Cad. Zafer Sok. No:44-A Nişantaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 296 12 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2010 ~ May 7, 2010

Sema Özümerzifon Resim Sergisi - Semazenler

Resim başta olmak üzere güzel sanatlara dair farklı yapıtların sergilenebileceği Art Club, ünlü ressam Semra Özümerzifon’un “Semazenler” konulu resim sergisi ile kapılarını açıyor.

Murat ve Ebru Türün çiftinin Nişantaşı’da kurduğu Art Club, 7 Nisan Çarşamba günü açılıyor. Sanat tutkunlarının yeni buluşma adresi olarak tasarlanan, resim ve heykel gibi güzel sanatlara dair önemli eserlerin yanı sıra dikkat çekecek farklı yapıtların da sergilenebileceği Art Club’un açılışı da ünlü Türk ressam Semra Özümerzifon’un “Semazenler” konulu resim sergisi ile gerçekleştiriliyor.

Uzun yıllar yurt dışında resim çalışmalarını sürdüren, bu alanda çok sayıda ödülün sahibi olan Semra Özümerzifon, 2007`de Türkiye’ye dönerek resim çalışmalarını İstanbul’daki stüdyosunda sürdürmeye başladı. Uluslararası sanat otoriteleri tarafından resim tekniği övgüyle karşılanan Özümerzifon, güzel sanatlar alanında “en duyarlı sanatçılar arasında” gösteriliyor.

Art Club ile klasik galeri anlayışına farklı bir boyut kazandırmayı hedeflediklerini belirten Murat Türün, “Açılışımızı yurt dışında büyük bir saygı ile takip edilen ünlü bir Türk ressamı ile yapmak istedik. Semra Hanım, uluslararası sanat camiasında kabul görmüş değerli bir sanatçımızdır ve sergimizde 19 adet eseri yer alacak” dedi.

Semra Özümerzifon’un “Semazenler” konulu resim sergisi 7 Mayıs’a kadar Nişantaşı Zafer Sokak’ta bulunan Art Club’ta sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
www.artclub.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT