Seremoni - Karma Resim Sergisi

Seremoni - Karma Resim Sergisi

Tarihler: 12 Mart 2018 Pazartesi ~ 21 Mart 2018 Çarşamba

Yer: Galeri İdil

Adres: Valikonağı Cad.No:45-47 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 283 23 83

Web: http://www.galeriidil.com.tr

E Posta: info@galeriidil.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2018 ~ Mar 21, 2018

Galeri İdil,Resim sanatımızın duayen isimleriyle,son yılların yükselen değerleri orta kuşak ve genç kuşak sanatçılarını “Seremoni” adı altında aynı sergide buluşturuyor…

Ülkemizin güzide sanatçıları arasında bir seçki yaparak 30 sanatçının eserlerinden oluşturduğumuz bu sanat seremonisin de her biri kendi özgün tarz ve uslubuyla başta yağlı boya,akrilik ve sulu boya tekniği olmak üzere çeşitli tekniklerde yapılan resimlerin seçkin örnekleri yer alıyor.

Sergide Eserleri Bulunan Sanatçılarımız:

Kadir ABLAK, İsmail ACAR, Mustafa ALBAYRAK, Mustafa AYATAÇ, Alp BARTU, Adem BAŞPINAR, Faruk CİMOK, Soner ÇAKMAK, Hikmet ÇETİNKAYA, Koray DAĞCI, Fazilet BÜYÜKDEĞİRMENCİ, Sinem DEMİRCİ, Erol DERAN, Yücel DÖNMEZ, Tolga ERTEM, Rukiye GARİP, Deniz GÖKDUMAN, Abit GÜNER, Zerrin KARAGÖZ, Yavuz KILIÇER, Zeki KIRAL, Erdinç MALKOÇ, Letafat MEMEDOVA, Hasan MUTLU, Asuman SALTUK, Hayrettin SÖNMEZ, Şerif SÜMER, Uğur Mine TAMAY, Ayhan TÜRKER,Harika UYAROĞLU.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT