Serkan Bayer - Resdelka 2 (Doğu-Batı) Sergisi

Serkan Bayer - Resdelka 2 (Doğu-Batı) Sergisi

Tarihler: 13 Mayıs 2016 Cuma ~ 13 Haziran 2016 Pazartesi

Yer: Mine Sanat Galerisi

Adres: Dr. Orhan Ersek Sok. No:28/A D:2 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 38 13

Web: http://www.minesanat.com

E Posta: info@minesanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2016 ~ Haz 13, 2016

Çağdaş Resim’e katan Bilim ve felsefede kullanılan Rasdelka kavramını Çağdaş Resim’e katarak gün yüzüne çıkartarak tüm dünyada sahiplenen, yurt içinde olduğu kadar yurt dışındaki çalışmalarıyla da adından söz ettiren Serkan Bayer, Rasdelka serisinin yeni (Doğu-Batı) konsepti ile hazırladığı eserlerini de 13 Mayıs’ta yine Mine Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturacak.

Çağdaş Resmin Rasdelka kavramı Mine Sanat Galerisi’nde!

Mine Sanat Galerisi, 30. Sanat Yılında Radelka kavramını ulusal ve uluslararası platformlarda sergileyen Serkan Bayer’i ağırlıyor. Serkan Bayer’in RESDELKA 1 sergisi’ne de ev sahipliği yapan Mine Sanat Galerisi, RESDELKA 2 (Doğu-Batı) sentezi ile farklı bir tarzı sanat severlerle buluşturacak. Çocuk yaşlarda sanatla buluşan ve önceki yıllarda pek çok sergiye imza atan Bayer’in özgün üslubunu ve sanat dilini aktardığı çalışmalar 30 gün boyunca Mine Sanat Galerisi’nde tüm sanat severleri bekliyor.

Özel olarak geliştirdiği ve sadece kendisinin kullandığı harç ile dikkat çeken eserleriyle Rasdelka kavramın yeni bir bakış açısı getiren Serkan Bayer, “Yeni (Doğu-Batı)” konseptli sergisinde ikona çizgilerini ve soyut sanat dilini, resim ve heykel sanatını tuvalde birlikte kullanarak izleyiciye aktarıyor.

Önceki sergilerinden farklı olarak görünmeyeni üç boyutlu olarak görünür kılan sanatçı, bilgelik gömleği olarak adlandırdığı soyut figürleri gözler önüne seriyor.

Serkan Bayer "Rasdelka 2 (Doğu - Batı)" sergi açılışı 13 Mayıs 2016, Cuma günü, saat 18:00'de Mine Sanat Galerisi Nişantaşı'nda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT