sevgi kareleri

Tarihler: 14 Şubat 2009 Cumartesi ~ 28 Şubat 2009 Cumartesi

Yer: Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Cad. No:437 – Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2009 ~ Şub 28, 2009
sevgi kareleri
14 Şubat / 28 Şubat 2009

Barındırdığı kültürel zenginliği ile yüzyıllardır İstanbul da sanatın merkezi olan Beyoğlu ilçesinde, sanata ve sanatçılara verilmiş olan destekler ile gerçekleştirilen etkinlikler her zaman ilgi ile izlenmekte ve ziyaret edilmektedir.

Beyoğlu nun 1990 yılından bugüne en önemli sanat duraklarından biri olan Beyoğlu Sanat Galerisi yenilenen yüzü ile sanatseverlerle buluşuyor.
Beyoğlu Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirilecek nitelikli sanatsal projeler, yayınlar ve yüzyıllık Beyoğlu tarihini bugüne, bugünün Beyoğlusunu da gelecek yüzyıllara taşıyacak belgesel çalışmalar ile Beyoğlu Sanat Galerisi ulusal ve uluslararası platformlarda yerini alacaktır.

Yüz yılımızın görsel sanatları içinde yelpazesi en geniş sanat dalı Fotoğraf sanatıdır. Beyoğlu Sanat Galerisi de 2009 sezonuna yaşamın ana teması sevginin, sevmenin, sevilebilmenin üstüne kurulu değerleri bir hayat çizgisi üzerinde, farklı kültürlere ve farklı ekollere sahip 17 değerli fotoğraf sanatçısının bir araya geldiği ‘’sevgi kareleri’’ sergisi ile merhaba diyor…

Küratör Beste Gürsu tarafından projelendirilen, sevgi temalı müzik, video-art, edebiyat gibi sanatın birçok elementinin bir araya geldiği proje, sanatseverlerin duvarlara aktaracağı duyguları ile interaktif olarak gerçekleşecektir.
Etkinlikler çerçevesinde yer alacak olan ‘’Galeri Sohbetleri’’ nin ilk konuğu, 17 Şubat 2009 Salı günü saat 16.00 da Sayın İskender Pala dır.
SANATÇILAR: ALİ KONYALI, EMRE İKİZLER, İBRAHİM ZAMAN, İSMAİL KÜÇÜK, İZZET KERİBAR, M.KAMİL DÜRÜST, MEHMET TEOMAN, MUAMMER BOZKURT, OKAN BAYÜLGEN, OKTAY ÇOLAK, OSMAN ÜRPER, REZA HEMMATİRAD, SABİT KALFAGİL, SÜLEYMAN GÜNDÜZ, TAHSİN AYDOĞMUŞ, YUSUF TUVİ, ZEKAİ DEMİR
PROGRAM :
Sevgi Yürüyüşü: 14 Şubat 2009 cumartesi saat: 14.00 (Galatasaray lisesi önünden başlayacaktır.)
Açılış : Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi
İstiklal Cad. No:437 – Beyoğlu
14 Şubat 2009 cumartesi saat :15.00
Galeri Sohbetleri: 17 Şubat 2009 Salı Saat: 16.00


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT