Seyit Ali Ak Anısına Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 01 Temmuz 2011 Cuma ~ 31 Temmuz 2011 Pazar

Yer: PhotoWorld Fotoğraf Merkezi

Adres: Bahariye Caddesi Kuzu Kestane Sokak No: 16 Kadıköy İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 418 19 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2011 ~ Tem 31, 2011

Seyit Ali AK’ın Türk Fotoğrafına ve özellikle Türk Fotoğraf Tarihine katkılarını hatırlatmak ve kendisini anmak için; küratörlüğünü Hasan Daşdemir’in yaptığı “Seyit Ali AK Anısına” sergisi, 1980 öncesi çekilmiş siyah beyaz projelerinden derlenmiş 16 ve yine son dönem renkli projelerinden derlenmiş 14 olmak üzere toplam 30 fotoğraftan oluşuyor.

Sergi iki yıl boyunca Türkiye’deki fotoğraf derneklerini dolaşmak üzere Şubat 2009 tarihinde İstanbul’dan yola çıktı. Seyit Ali AK; İFSAK-İstanbul, BASAF-Balıkesir, EFOD-Edirne, FSK-Ankara, AFAD-Adana, Fotoforum-Trabzon, KONFAD-Konya, AFSAD-Ankara, FOTOSEL-Konya, BUFSAD-Bursa, İFOD-İzmir, KASK-Kocaeli, SAGÜSAD-Sakarya, BODFAD-Bodrum`dan sonra 15.durağı olan PhotoWorld Fotoğraf Merkezi-İstanbul`da anılıyor.

Seyit Ali AK fotoğraf projeleri, kitapları ve kendisi hakkında daha fazla bilgi fotograf.net’in hazırladığı ve kendi adını taşıyan www.seyitaliak.com adlı web sitesinde görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT