Siyahlı Kadınlar

Siyahlı Kadınlar

Tarihler: 03 Mart 2020 Salı ~ 04 Nisan 2020 Cumartesi

Yer: Ekavart Gallery

Adres: Askerocağı cad. Ritz Carlton Otel, Süzer Plaza No:15 Gümüşsuyu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 81 31

Faks: 0212 252 81 31

Web: http://www.ekavartgallery.com

E Posta: info@ekavartgallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2020 ~ Nis 4, 2020

EKAV / Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı, ülke ve dünya kadınlarına ayırdığı Mart ayı programında Türkiye’nin önde gelen 10 sanatçısının yer aldığı anlamlı bir sergi gerçekleştiriyor, 3 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında Ekavart Gallery’de ziyaret edilebilir.

Prof. Balkan Naci İslimyeli’nin küratörlüğünde hazırlanan sergi WOMEN IN BLACK / Siyahlı Kadınlar ‘Kadın, Yaşam, Umut ve Yas’ başlığını taşıyor. Kadına yakıştırılan yas olgusunun, simgesel rengi olan siyah, tıpkı onlarda olduğu gibi içinde çok renkliliği, hoşgörüyü ve dirimsel canlılığı da barındırıyor. Toplumsal bir kabul olarak kadınlara yakıştırılan ikilemin, ancak onların bu siyah örtüyü kaldırıp atmalarıyla yeni bir dünyaya evrilebileceğine inanıyoruz. Konuyu bir insanlık sorunu olarak algılamak, bu küresel savaşlarında onları yalnız bırakmamak, dünyanın öbür yarısını temsil eden aydın erkeklerin de soruna katkılarını sağlamakla olası görünüyor. Özellikle erkek sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen bu sergi, kadın sorunlarına ilişkin insani ve ahlaki dayanışmanın adımlarından biri olarak algılanmalıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT