“Soyut Somut Sentezi Resimler” sergisi, FMV Galeri Işık’ta

“Soyut Somut Sentezi Resimler” sergisi, FMV Galeri Işık’ta

Tarihler: 26 Kasım 2019 Salı ~ 12 Aralık 2019 Perşembe 10:00 - 20:00

Yer: Galeri Işık Teşvikiye

Adres: Teşvikiye Cad. No:152 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Web: http://www.galeriisik.com/tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2019 ~ Ara 12, 2019

Galeri Işık, Ali Özçelik’in ‘’Soyut Somut Sentezi Resimler’’ isimli sergisine ev sahipliği yapacak. Sanatseverler, 26 Kasım 2019 Salı günü 18.00’da açılacak olan ’’Soyut Somut Sentezi Resimler’’ sergisini, 12 Aralık’a dek Pazar günleri hariç her gün 10.00-20.00 saatleri arasında Galeri Işık’ta ziyaret edebilecek.

Ressam Ali Özçelik ‘’Soyut Somut Sentezi Resimler’’ isimli sergisiyle ilgili olarak; “Çalışmalarımda geometrik düzen kurma çabasındayım. Yaşadığımız kaosun içinden topladıklarımla oluşturduğum resimlerde, yine bir kaos oluşuyor aslında. Resimlerimde kullandığım nesneler, çoğunlukla somut şeyler oluyor. Onları farklı şekilde bir araya getirerek soyut kompozisyonlar oluşturuyorum. Bu soyut kompozisyonlarda katı bir geometrik düzen yerine, yer yer doğaya yaklaşan biçim ilişkileri ortaya çıkar. Bunlar bize tanıdık görüntüleri anımsatsa da çalışmanın bütününde soyutlamanın egemen olduğu görülür. Bu; ağacı ağaç gibi, kuşu kuş gibi betimlemenin dışına çıkma çabasıdır. Biçim ve renk ilişkisine önem vererek, alışılmadık görüntüleri yaratma gayreti içindeyim.” diye konuştu.

1976 yılında Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun olan Ali Özçelik, 1985 yılında Atatürk Eğitim Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı. 1989 yılında İ.T.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Görsel ve Çevresel Sanatlar Dalı'nda yüksek lisans yapmış ve ilk sergisini de 1992’de açmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT