SSM’den Öğretmenler Günü Sürprizi...

Tarihler: 24 Kasım 2011 Perşembe ~ 27 Kasım 2011 Pazar

Yer: Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi

Adres: Sakıp Sabancı Caddesi No: 42 Emirgan İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 277 22 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2011 ~ Kas 27, 2011

S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla, kapılarını öğretmenler için açacak. 24-25-26-27 günlerinde ünlü Fransız sanatçı Sophie Calle’in müzede devam etmekte olan “Son Kez, İlk Kez” sergisini ve Atlı Köşk içerisindeki dekoratif eser ve mobilya koleksiyonunu ücretsiz gezebilecek olan öğretmenler, “görmek” duyusunun başrolde olduğu sergiyle sarsıcı bir yolculuğa çıkacak.

SSM ayrıca, öğretmenlere bir sürpriz daha yaparak, 26 Kasım Cumartesi günü 10:30 ve 27 Kasım Pazar günü 12:00’de öğretmenlere özel ücretsiz rehberli turlar da düzenleyecek. Eğitim atölyeleriyle öğrencilerin favorisi olan SSM, bu özel gün vesilesiyle bu kez de öğretmenlere bir hediye veriyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT