STEP ISTANBUL 2020

Tarihler: 18 Kasım 2020 Çarşamba ~ 18 Kasım 2020 Çarşamba 18 Kasım 2020 12:00

Yer: Taksim 360 Projesi

Ücret: Tam - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2020 ~ Kas 18, 2020
Step Istanbul, Taksim 360'ta sanatseverleri buluşturacak.

Sanat herkesin hayatının bir parçası olmalıdır fikriyle yola çıkarak gerçekleştireceğimiz Step Istanbul, dört gün boyunca sanat kurum ve kuruluşlarını, sanatçıları ve sektörde yer alan çalışanları sanatı daha ulaşılabilir kılmak için bir araya getirmeyi amaçlayan bir sanat etkinliği.

Step Istanbul, Kasım ayında Taksim 360’da düzenlenecek. Ziyaretçiler, konuksever ve rahatlatıcı ortamın keyfini kişisel sanat alımı deneyimleri ile çıkarabilecek ve sanat dünyası hakkında merak edilen her konunun gündeme alındığı konuşma programlarına katılabilecek.

Özenle seçilmiş orijinal sanat eserleri, farklı bakış açılarıyla değerlendirilebilecek heykeller, edisyonlar ve daha fazlası her türlü zevk ve bütçeye hitap ederek sunulacak.

Step Istanbul, herkes için daha fazla sanat bakış açısını benimseyerek sanatı daha ulaşılabilir kılmak adına düzenlenen bir etkinlik olarak erişilebilir sanatı keşfetmeyi bekleyen ziyaretçilerine “bir adım atmak” için fırsat olacak.

Genç ve dinamik galerileri, sanat inisiyatiflerini ve sanatçı kolektiflerini bir araya getirecek olan Step Istanbul, fiyat aralığı 500 TL’den başlayarak 20.000 TL’yi aşmayacak şekilde özenle seçilmiş eserleri sergileyerek erişilebilir sanat için yeni bir platform oluşturmayı hedefliyor.

Sanatı yeni bir ifade alanı olarak hayatının içine almak isteyenler Step Istanbul’da yeni bir yol keşfedecek. Yenilikçi bir bakış açısıyla ortaya çıkan etkinlik, sanat ortamına yeni katılan koleksiyoner, sanatçı ve galeriler için de yepyeni ve heyecanlı “bir adım” niteliğinde olacak.

- Alanda Hayat Eve Sığar uygulamasından HES kontrolü yapılacaktır.- 15 yaş altı katılımcı alana alınmayacaktır.- Etkinlik alanında maske kullanımı zorunludur.- Etkinlik alanında katılımcıların ve ziyaretçilerin sosyal mesafeye uymasına yönelik tedbirler alınmıştır. - STEP İstanbul 2020, 18-22 Kasım tarihleri arasında ücrete tabii biletli satış ile 13:00-20:00 arası açık olacak. -Biletler 2 saat ile sınırlı ziyaret saatleri içinde geçerli olacak şekilde satılacaktır.- Etkinlik alanının girişinde termo ateş ölçümü ve dezenfeksiyon işleminin ardından ziyaretçiler içeri alınacaktır.  Ateş ölçen personel tıbbi maske ve yüz koruyucu kullanacaktır. Ateşi 38 C’den yüksek olanlarla öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı gibi belirtileri olan / gelişen, COVID-19 tanısı alan veya temaslısı olanlar içeri alınmayacak, tıbbi maske takılarak COVID-19 yönünden değerlendirilmek üzere sağlık kurumuna yönlendirilecektir.- Ateş, öksürük, nefes darlığı gibi şikayetleriniz varsa, etkinlik alanına girmeyiniz.- Tüm etkinlik alanların girişine içeride bulunabilecek azami kişi sayısı yazılacaktır.- Etkinlik gezi rotası tek yönlü olarak düzenlemiştir.- Stantların önünde zemine sosyal mesafenin korunmasını sağlayacak işaretler konulacaktır.- Tarafımızca fuar alanında bulunan yemek alanlarında Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan “Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi”’nde yer alan restoran, kafeterya ve kantinlerle ilgili uyarılar dikkate alınacak ve yalnızca taze paketlenmiş gıdaların satışına izin verilecektir.- Alanda bilet satışı mobil uygulama üzerinden yapılacaktır. Satışlarda nakit alınmayacak, kredi kartı kabul edilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT