Şükrü Karakuş’un Bereket Sergisi

Şükrü Karakuş’un Bereket Sergisi

Tarihler: 18 Kasım 2017 Cumartesi ~ 09 Aralık 2017 Cumartesi

Yer: Galeri Diani & Atolye Sudor

Adres: Bostanbaşı Caddesi No : 3 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 31 34

Web: http://www.galeridiani.com

E Posta: info@galeridiani.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2017 ~ Ara 9, 2017

Uzun bir süredir sanat yaşamına İspanya da devam eden, eserlerinde yaşadığı ve yaşamakta olduğu coğrafyalarla derin bağlar kuran sanatçı Şükrü Karakuş’un ‘Bereket’ adlı resim sergisi 18 Kasım’dan den itibaren Galeri Diani’de

Şükrü Karakuş’un  ‘Bereket’ adlı kişisel sergisi 18 Kasım - 9 Aralık 2017 tarihleri arasında Galeri Diani’ de gerçekleşiyor.

Katalan eleştirmen ‘Anna Adell’ sanatçı Şükrü Karakuş’un eserlerini; “ İlk bakıșta birbiriyle ilgisi olmayan; farklı yapıları, kavramları bir araya getirip yeni bir düzenek içinde ortaya koyan, kendi kültüründen ve coğrafyasından gelen heyecanını Akdenizli olma ve mistik sufí duyusundan süzen eserler” olarak tanımlıyor.

Uzun zamandır İspanya’ da yaşayan ve son zamanlarda en doyurucu ürünlerini veren sanatçı yerel ve evrensel olanı çok iyi kavrıyor ve çalışmalarında bunu okunaklı bir biçimde yansıtıyor. Bir yandan geleneksel sanatlarla, tekstille, mozaiklerle, çinilerle ve minyatürle köklü bağlar kuruyor, diğer yandan patchworka, ornamente, fotoğrafa, bilgisayar tekniklerine ve pixellere açık olduğunu da sezinletiyor. Bu geniş tabanlı arayış özgün biçimlere ve renklere dönüşerek yüzeye nakşediliyor.

Sanatında ki birleştirici kimliğini tüm yaşamının odak noktası yapan Şükrü Karakuş iki ülke arasında adeta bir sanat köprüsü oluşturarak genç sanatçıların batıya açılmasında önemli bir rol üstleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT