Tekirdağ Şarap Bağlarına Yolculuk

Tarihler: 19 Haziran 2021 Cumartesi ~ 19 Haziran 2021 Cumartesi 19 Haziran 2021 08:30

Yer: Antonina Turizm

Ücret: 1. Kategori - 950.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2021 ~ Haz 19, 2021
Bağ Gezisi ve Şarap Tadımları ile birlikte, Tekirdağ şarap bağlarına yolculuğa hazır mısınız?

Sabah saat 08.30’da Kadıköy Haldun Taner Sahnesi önünde, Saat 09.00’ de Taksim AKM önünde misafirlerimizle buluşuyoruz. Araçta ikram edeceğimiz kahvaltılık poğaça ve çay-kahve eşliğinde yaklaşık üç saat sürecek yolculuğumuza başlıyoruz. Yol boyunca uzman rehberimiz bize şarabın tarihçesi ve yapım teknikleri hakkında bilgiler veriyor. Bağ evine varıyoruz. Barbare Wines’da, bağlar ve tesis aynı yerde olduğu için şato tipi şarap üretimi yapılabilmektedir. Burada farklı üzüm çeşitlerinin yetiştirildiği bağları geziyoruz. Trakya bölgesinde toprak genellikle killi ve kumludur. Burada yetiştirilen üzüm çeşitleri; Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Grenache ve Mourvedre. Bağların nasıl yapıldığı, ekim, aşılama ve hasatla ilgili bilgiler alıyoruz. Bağ gezisinin ardından tesisi geziyoruz ve üretim aşamalarını öğreniyoruz.

Günün en keyifli kısımlarından birine sıra geliyor ve mahzene gidiyoruz. Burada şarabın rengine, kokusuna, tadına bakarak şarabı tanımlamayı öğreniyoruz. Farklı şarap çeşitlerini peynir eşliğinde tadıyoruz. Şarap ve yemek uyumu üzerine devam eden seminerin ardından, buradan ayrılıp bağ evinde öğle yemeğimizi yiyeceğimiz restorana geçiyoruz. Tadım sonrası beğendiğimiz şaraplardan alma imkânımız olacak.

Öğle yemeğimizde zeytinyağlı yaprak sarma, mücver, köfte, pirzola, salata, bulgur pilavı ve dondurmalı peynir tatlısından oluşan menümüze özel şaraplar eşlik edecek.

Bağcılığın ve üzümlerin bağda anlatıldığı, şarap tadımlarının mahzende yapıldığı bu özel programda buluşmak üzere…

Buluşma Yeri ve Saati:
Kadıköy Haldun Taner Sahnesi önü Saat: 08:30
Taksim AKM önü Saat 09:00
Bakırköy İncirli Ömür durağı: 09:20
Avcılar Kampüs önü: 09:30
Beylikdüzü Tüyap Durağı önü: 09:40

Bitiş yeri ve saati:
19:00-20:00 arasında misafirlerimizi biniş transfer noktalarına bırakıyoruz.

Fiyata dâhil hizmetler: Ulaşım, uzman rehber eşliğinde bağ ve mahzen gezisi, peynir çeşitleri eşliğinde şarap tadımı, bağ evinde öğle yemeği, yemekte şarap ikramı, hijyen kiti.

Önemli Notlar:
• Tur en az 8 katılımcı ile kalkış garantilidir.

• Araç büyüklüğü katılımcı sayısına göre belirlenir. Acentemiz, araç içerisinde yeterince rahat alan sağlamak adına, gezi araçlarımızda tura katılım gösteren misafir sayısının iki katı kadar koltuk bulundurmaktadır.

• Tur programında belirtilen saatte gezi aracımız hareket edecektir ve grubumuz tura başlayacaktır. Buluşma noktasında hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanız önemle rica olunur. Geç kalınması durumunda sorumluluğun firmaya ait olmadığını belirtmek isteriz.

• Gezi programlarımız dönem koşullarına en uygun ziyaret noktaları seçilerek açık havada daha fazla zaman geçireceğimiz şekilde düzenlenmiştir.

• Antonina Turizm gezi öncesinde misafirlerin onayıyla ateş ölçümü yapmaktadır. Ateş ölçümü sonuçları doküman halinde acentemiz tarafında tutulmaktadır. Rehberin, (varsa) kaptanın ve tüm grup üyelerinin güvenli sonuç vermesiyle gezimiz başlamaktadır. Ölçümde güvenli sonuç vermeyen misafirimiz maalesef geziye kabul edilmemektedir.

• Acentemiz, araç içerisinde yeterli alan sağlamak adına, gezi araçlarında tura katılım gösteren misafir sayısının iki katı kadar koltuk bulundurmaktadır. Her ikili koltuğa tek kişi oturabilecek şekilde araç içi düzen oluşturulmuştur.

• Acentemiz İstanbul Turları ve yakın çevre gezilerinde kendi araçlarını kullanmaktadır. Hijyen sorumluluğu doğrudan Antonina Turizm itinasıyla uygulanmaktadır.

• Acentemiz, misafirlerimize gezi boyunca kullanmak üzere “Antonina Turizm hijyen kiti” temin etmektedir. Kitin içerisinde kişiye özel maske, kişiye özel el dezenfektanı bulunmaktadır.

• Acentemiz, rehber anlatımını takip edebilmeniz için ayrı bir kit içerisinde dinleme cihazı ve kulaklık temin etmektedir. Kulaklıklar el değmemiş biçimde ambalajlıdır. Tur boyunca kullanımımız içindir. Gezi bitiminde misafirlerimizde kalacaktır.

• Servis aldığımız teknede Bakanlık Genelgesine uygun olarak COVID-19 şartlarına yönelik sağlık uygulamaları yapıldığı acentemiz tarafından kontrol edilmektedir.

• Mücbir nedenlerden dolayı (hava, yol koşulları vs.) yapılamayan ya da eksik yapılan gezilerden Antonina Turizm sorumlu tutulamaz.

• Turlar, tur programı, ulaşım, rehberlik hizmetleri, yemek servisi ile bir bütündür ve bu hizmetler birbirinden ayrı düşünülemez.

• Antonina Turizm, öğlen ve akşam yemekleri için belirtilen restoran ve mönüde, güncel ihtiyaçlara göre değişiklik yapabilir.

• Turlarımız en az 8 kişi ile gerçekleşir. Turun gerçekleşmesi için yeter sayıya ulaşılamadığında, tur farklı bir tarihe ertelenir ya da iptal edilir.

• Acenteden kaynaklı tur erteleme ya da iptallerinde, yapılan ödeme farklı bir tura kaydırılabilir ya da isteğe bağlı olarak acente tarafından, tur katılımcısına iade edilebilir

• Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri, rehberlik hizmetleri, müze & ören yeri giriş ücretleri vb. haklar iade edilmez.

- Biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-mail adresinizden Biletix işlem referans numaranızı, satın almış olduğunuz etkinliğin adını ve tarihini antonina@antoninaturizm.com adresine mail atmanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT