Tekirdağ Şarap Tadım Turu

Tarihler: 08 Ekim 2023 Pazar ~ 08 Ekim 2023 Pazar 08 Ekim 2023 09:00

Yer: Antonina Turizm

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Halaskargazi Cad. No 9/1, Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0536 553 50 66

Web: http://www.antoninasanat.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2023 ~ Eki 8, 2023

Bağ Gezisi ve Şarap Tadımları ile...

Sabah saat 09.00’ de Taksim AKM önünde misafirlerimizle buluşuyoruz. Araçta ikram edeceğimiz kahvaltılık kumanya ve çay-kahve eşliğinde yaklaşık üç saat sürecek yolculuğumuza başlıyoruz. Yol boyunca uzman rehberimiz bize şarabın tarihçesi ve yapım teknikleri hakkında bilgiler veriyor. Bağ evine varıyoruz. Barbare Wines’da, bağlar ve tesis aynı yerde olduğu için şato tipi şarap üretimi yapılabilmektedir. Burada farklı üzüm çeşitlerinin yetiştirildiği bağları geziyoruz. Trakya bölgesinde toprak genellikle killi ve kumludur. Burada yetiştirilen üzüm çeşitleri; Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Grenache ve Mourvedre. Bağların nasıl yapıldığı, ekim, aşılama ve hasatla ilgili bilgiler alıyoruz. Bağ gezisinin ardından tesisi geziyoruz ve üretim aşamalarını öğreniyoruz.

Günün en keyifli kısımlarından birine sıra geliyor ve mahzene gidiyoruz. Burada şarabın rengine, kokusuna, tadına bakarak şarabı tanımlamayı öğreniyoruz. Farklı şarap

Etkinlik Kuralları:

- Biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-mail adresinizden Biletix işlem referans numaranızı, satın almış olduğunuz etkinliğin adını ve tarihini 

antonina@antoninaturizm.com

adresine mail atmanız gerekmektedir.

- Tur programında belirtilen saatte grubumuz tura başlayacaktır. Buluşma noktasında hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanız önemle rica olunur. Geç kalınması durumunda sorumluluğun firmaya ait olmadığını belirtmek isteriz.

- Tüm turlarımızda, turda anlatım yapan rehberinizi daha iyi duyabilmeniz için, rehber kulaklık sistemi kullanılmaktadır.

- Mücbir nedenlerden dolayı (hava, yol koşulları vs.) yapılamayan ya da eksik yapılan gezilerden Antonina Turizm sorumlu tutulamaz.

- 0-6 yaş arası çocuklardan, turda araçta koltuk işgal etmemeleri ve ayrı bir öğle yemeği almamaları durumunda ücret alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri çocuk katılımcılardan tam ücret alınır.

- Turlar, tur programı, ulaşım, rehberlik hizmetleri, yemek servisi ile bir bütündür ve bu hizmetler birbirinden ayrı düşünülemez.

- Antonina Turizm, öğlen ve akşam yemekleri için belirtilen restoran ve mönüde, güncel ihtiyaçlara göre değişiklik yapabilir.

- Turlarımız en az 15 kişi ile gerçekleşir. Turun gerçekleşmesi için yeter sayıya ulaşılamadığında, tur farklı bir tarihe ertelenir ya da iptal edilir.

- Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri, rehberlik hizmetleri, müze & ören yeri giriş ücretleri vb. haklar iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT