Tepe Nautilus - Çanakkale Savaşları- Gelibolu Tarihi Sergisi

Tepe Nautilus - Çanakkale Savaşları- Gelibolu Tarihi Sergisi

Tarihler: 18 Mart 2019 Pazartesi ~ 31 Mart 2019 Pazar

Yer: Tepe Nautilus

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem Kadıköy - Istanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 (216) 339 39 29

Faks: 0 (216) 339 39 20

Web: http://www.tepenautilus.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2019 ~ Mar 31, 2019

Tepe Nautilus, 15-31 Mart tarihleri arasında Çanakkale Savaşı kahramanlarını özel bir sergiyle anıyor. Tepe Nautilus sergide, Çanakkale Destanı’nın 104. yılına özel Türkan Doğruöz, Yasemin Yücetürk ve Raşit Gündoğdu’nun hazırladığı 104 adet Çanakkale Günlükleri kitabını ziyaretçilerine hediye edecek.

Tepe Nautilus 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. yılında özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü için hazırlanan “Çanakkale Savaşları- Gelibolu Tarihi” isimli sergi 15-31 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.Sergide, Osmanlı askerlerinin savaş sırasında kullandıkları su matarası, asker botları ve top mermilerinin yanı sıra; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seyit Onbaşı ve Hüseyin Avni Bey’in siperdeki fotoğrafları yer alıyor.

Tepe Nautilus, sergiyi ziyaret eden misafirlerini ise özel bir hediye ile karşılıyor.Çanakkale Zaferi’nin 104. yılında Türkan Doğruöz, Yasemin Yücetürk ve Raşit Gündoğdu’nun hazırladığı 104 adet Çanakkale Günlükleri eserini hediye edecek olan Tepe Nautilus, 15 – 31 Mart tarihleri arasında tüm ziyaretçilerini bu özel sergiye bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT