TİO İLAR 6 – Kanat Açarken

Tarihler: 25 Nisan 2013 Perşembe ~ 19 Mayıs 2013 Pazar

Yer: Sismanoglio Megaro

Adres: İstiklal Cad. No 60 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 93 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2013 ~ May 19, 2013

Bu sene altıncısı düzenlenen çağdaş sanat sergisi TİO İLAR, ilk kez, iki farklı yerde açılacak. İlk ayağı 25 Nisan – 19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan sergi, 3-17 Haziran tarihleri arasında Atina’da sanatseverlerle buluşacak.

TİO İLAR, Antik Attika ağzında ‘bir çatı sunmak, koruma sağlamak’ anlamına gelir. Burada söz konusu olan; hem sanat yaşamlarının ilk adımlarını atarken, eserlerini, tanınmış sanatçılarla beraber, hatta onlara meydan okuyarak sergileyen genç sanatçılar için bir çatı; hem de basit bir fikirden yola çıkarak, altı yıl sonra da, ‘kanat açan’ ve gelirinin büyük bölümünü muhtaç insanlara aktararak hayırseverlik mesajını ileren TİO İLAR için bir çatıdır.

25 Nisan – 19 Mayıs tarihleri arasında, İstanbul Yunanistan Başkonsolosluğu’nun Sismanoglio Megaro binasında (Sergiye giriş ücretsizdir: İstiklal Cad. No: 60, 34433, Galatasaray, Beyoğlu, İstanbul) TİO İLAR 6, 3-17 Haziran tarihleri arasında, Atina’da, ELGEKA A.Ş.’nin depolarında (Aharnes, Ayiou Ioannou Theologou 16). Detaylı krokilere; katılımcılara, sanatçıların eserlerine ve yaşamöykülerine dair bilgilere www.tioilar.eu sayfasından ulaşabilirsiniz.

İstanbul’daki sergiye katılan sanatçılar: Aleksis Avlamis (Yunanistan); Olga Alexopulu (Yunanistan/Türkiye); Hugo Fontela (İspanya/ABD); Kalliopi Kuklinu (Yunanistan); Tasos Buras (Yunanistan); İvan-İoannis Masteropulos (Yunanistan/Rusya); Pietro Ruffo (İtalya); Taylan Ünal (Türkiye).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT