Türk-İran Resim Sanati Bu Sergide Kucaklaşiyor

Türk-İran Resim Sanati Bu Sergide Kucaklaşiyor

Tarihler: 06 Haziran 2018 Çarşamba ~ 30 Haziran 2018 Cumartesi

Yer: 7 Art Gallery

Adres: Müeyyetzade Mahallesi Serdarı Ekrem Caddesi No:16/C Galata Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2018 ~ Haz 30, 2018

Beyoğlu’nun sanata açılan en özel sokaklarından biri olan Serdar-Ekrem’de haziran ayında açılan 7 Art Gallery, Türk ve İran resim sanatının kucaklaştığı yollarının kesiştiği ve her iki kültürün önemli ressamlarını bir araya getiren önemli bir koleksiyona ev sahipliği yapıyor.

Devrim Erbil’in katılımıyla haziran ayında sanatseverlere kapılarını açan 7 Art Gallery, Türk Resim Sanatı’nın önemli isimlerinin yanı sıra İran’ın önemli ressamlarının eserlerine de yer verdiği eşsiz bir koleksiyonla ziyaretçilerini bekliyor. Devrim Erbil, Ahmet Oran, Barış Sarıbaş, Yasemin Öztürk gibi önemli Türk ressamların eserlerine İranlı usta ressamlar Hamid Tolouei Fard, Kaveh Kavosi ve Mansoor Ghandriz’in ustalık eserleri eşlik ediyor. 7 Art Gallery bu sergiyle birlikte sanat ve edebiyatın yüzyıllar boyunca kök saldığı ve diğer kültürlere her zaman ilham olmuş Pers medeniyetinin yaşayan temsilcilerini ülkemizde daha da yakından tanıtmayı hedefliyor. Temmuz ayında galeride ayrıca görülebilecek eserler arasında Mevlana ve Doğunun Kadınları temalı özel bir koleksiyonda sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

7 Art Gallery, sanatın farklı noktalarında da yer alacak

7 Art Gallery ilerleyen günlerde sadece bir resim galerisi olarak değil sanatın farklı alanlarına ve eserlerine de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Heykel ve farklı tasarımları da sanatseverlerle buluşturmak isteyen 7 Art Gallery seçkin sanatçılarla bir araya gelip atölyeler düzenleyerek işin mutfağında olmak isteyenler için de sanatsal faaliyetler organize edecek. 7 Art Gallery yakın gelecekte ayrıca Sivil Toplum Örgütleri’ne fayda sağlayacak sergiler ve bağışa yönelik mini müzayedelerle de yer alarak sanatın toplumla bütünleştiği alanlarda da etkin bir yol izleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT