Usta ve Çırak

Usta ve Çırak

Tarihler: 19 Şubat 2018 Pazartesi ~ 05 Mart 2018 Pazartesi 15:00

Yer: Cennet Kültür ve Sanat Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2018 ~ Mar 5, 2018

Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi 100. kültür ve sanat programını görkemi bir sergi açılışı ile kutluyor. Geleneksel Sanatlar usta ve çırak eserleri Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi salonlarında görücüye çıkıyor.

Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi beşinci yılında 100. kültür sanat programında geleneksel sanatların usta ve çırak eserlerinden oluşan ‘“USTA ve ÇIRAK” isimli etkinlik ile yapmaktadır.

Türkiye’deki önemli ustalarımızdan İslam Seçen, Prof. Dr. Hüsrev Subaşı, Semih İrteş, Davud Bektaş, Yrd. Doç Latife Aktan Özel, Taner Alakuş, Alparslan Babaoğlu, Dürdane Ünver’in danışmanlığının yanında 2013 yılından itibaren FSMVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi desteğini alarak eğitim vermektedir. Geleneksel sanatlar alanında ilk defa bu tip bir modeli uygulamasıyla da alanında tek olma özelliği göstermektedir.

Geleneksel Sanatlar Akademisi beş (5) yıldır büyük bir özenle yapmış olduğu kültür sanat 100. programını görkemli bir sergi açılışı ile kutlamaktadır. Sergi beş yıldır disiplinli eğitimin bir neticesi olarak ortaya çıkmaktadır. İlçemiz içerisinde bulunan üç galeride aynı anda yapılacak olan sergimizin açılışı Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacaktır.

Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi “Usta ve Çırak” eserlerinden oluşan beşinci yıl organizasyonumuz 05 Mart tarihine kadar izlenilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT