Ustaların İzinde Kalpten Kalbe

Ustaların İzinde Kalpten Kalbe

Tarihler: 11 Haziran 2019 Salı ~ 12 Haziran 2019 Çarşamba

Yer: Türkan Saylan Kültür Merkezi

Adres: Gülsuyu Mah. Nar Sok. E5 Yanyol Üzeri Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 589 36 00

Faks: 0216 589 36 08

Web: http://www.tskm.org.tr

E Posta: info@tskm.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2019 ~ Haz 12, 2019

Nurdan Likos’un İdea Çocuk Akademisi öğrencileri ve özel olarak çalıştığı yaşları 4 ile 13 arasında değişen öğrencileriyle, 2012 yılından beri her yıl hazırladığı “Ustaların İzinde” Sergisi, yarınlarımız olan çocuklarımıza farkındalığı yüksek, çevrelerine duyarlı, empati kurabilen bireyler olabilmeleri için yol gösterici olmayı hedefliyor.

p<> Türk ve dünya sanat tarihindeki önemli sanatçıların eserlerini çocukların yeniden yorumlandığı Ustaların İzinde Sergisi’nin hazırlıkları bir eğitim yılını kapsıyor. Üretilen resimler her yıl çeşitli sanat galerilerinde sanat severlerle buluşuyor. Bunun yanı sıra Ustaların İzinde Sergisi her yıl bir sosyal sorunluluk projesi de gerçekleştiriyor. Özellikle çocuk eğitimi, sokak hayvanları, ihtiyaç sahibi çocuklar gibi konularda faaliyet gösteren dernekler ile iş birliği yaparak bu alanlara destek oluyor. Çocuklar, sergi öncesinde belirlenen derneğe bağış yapan kişilere yaptıkları resimleri hediye ederek bu fonun oluşmasını sağlıyor. Yardımlaşma bilincini çocuklarımıza kazandırmak için yola çıkan Ustaların İzinde Sergileri, seçilen sosyal yardım projelerine dikkat çekerek farkındalık yaratıyor. Sanatın yaratıcı ve birleştirici gücü ile büyüyen Ustaların İzinde Sergisi 11 Haziran 2019 saat 18:00’da Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde. Serginin tüm geliri bu yıl Türkiye Yardım Sevenler Derneği Üsküdar Şubesi aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak bağışlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT