Varoluşa Saygı Sergisi

Varoluşa Saygı Sergisi

Tarihler: 14 Mart 2023 Salı ~ 01 Nisan 2023 Cumartesi

Yer: Galeri Merkur

Adres: Hüsrev Gerede Cad. No 84 D:1 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 231 69 87

Faks: 0212 225 37 37

Web: http://www.galerimerkur.com

E Posta: galeri@galerimerkur.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2023 ~ Nis 1, 2023

Alper Aydın, Ahmet Duru, Burcu Perçin, Evren Sungur, İrem Tok, Serkan Demir, Sibel Horada, Sinem Dişli, Yusuf Sevinçli ve Yüksel Arslan’ın yer aldığı “Varoluşa Saygı” başlıklı sergiyle ilgili serginin küratörlüğünü üstlenen Burcu Perçin’in açıklamaları şöyle:

"Son dönemde özellikle Türkiye’de yaşanan çevre tahribatları, doğal kaynakların, güzelliklerin yok edilmesi, bize, tüm canlılara büyük ölçüde zarar verdi.

Çevremiz için sanatçının ya da herhangi bir bireyin sorumluluklarını birlikte daha fazla düşünmeye ve tartışmaya ihtiyacımız var.

Öyleyse şimdi ne yapacağız? Farkındalık ve eylem araçları sunmak, yeni yollar bulmak için birlikte neler yapabiliriz? Yaratıcılık ve sanatsal duyarlılığın değişimi tetikleyebilme gücüne inanarak, antroposen sanat dünyası ile, duyarlı çevreciler ve aktivistlerin iş birliğini nasıl güçlendirebiliriz?

Sürdürülebilir bir dünya hayal ederken, sürdürülebilir bir tepki ve kararlılıkla biz neleri farklı yapabiliriz? Sorunların üzerine konuşmanın ötesinde nasıl çözümler üretebiliriz?

Bu soruların temel alındığı sergide, insanoğlunun çevre üzerinde giderek artan yıkıcı etkisine yönelik derin kaygı ve duyarlılığın yansıdığı yapıtlar yer alıyor."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT