Willem Harbers - Labogrigneur ve Uydu İşleri

Tarihler: 06 Ocak 2012 Cuma ~ 28 Ocak 2012 Cumartesi

Yer: Galeri Zilberman

Adres: İstiklal Cad. No.163 Mısır Apt. K: 3 D:10 Taksim İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 12 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2012 ~ Oca 28, 2012

Willem Harbers
“Labogrigneur ve Uydu İşleri”
06-28 Ocak 2012

Hollanda’lı sanatçı Willem Harbers’in İstanbul’daki ilk sergisi Galeri Zilberman’da 6 Ocak'ta açılıyor.

Türkiye-Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı kutlamaları çerçevesinde, Hollanda Başkonsolosluğunun destekleriyle düzenlenen sergi 2012’nin ilk sergisi olarak yılı karşılıyor.

“Labogrigneur ve Uydu İşleri” isimli sergisinde “Labogrigneur”, tıpkı kendisi gibi kurgulanmış adıyla, serginin ana odağını oluşturuyor. Bu çalışma ve etrafında çevrelenen diğer çalışmalarla sanatçı, sergide adeta kendi laboratuvarını oluşturuyor.

Yavaşlığa getirdiği yeni bir anlayışla izleyiciyi yeni bir ritmi keşfetmeye çağıran, malzeme olarak yoğunlukla metalin kullanıldığı bu ağır heykeller, zamanı da ağırlaştırıyor. Harbers çalışmaların hızıyla ilgili şöyle söylüyor:

“Bir heykeltraş tanım olarak yavaştır; üzerinde çalıştığı malzeme yavaştır ve bakan kimse, ancak acele etmeden zamanını cömertçe kullanırsa, heykelle birlikte kalırsa, onun etrafında yürürse, adımlarını yavaşlatırsa, işe tüm açılardan bakarsa, veya başka bir deyişle kendisi de heykel gibi yavaşlarsa, o işten zevk alabilir.”

Willem Harbers’ın, aynı anda yalın ve karmaşık olabilen halleriyle yeni bir denge oluşturan çalışmaları 6 - 28 Ocak tarihleri arasında Galeri Zilberman’da izlenebilir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT