Wox İllüzyon ve Oyuncak Müzesi

Tarihler: 28 Şubat 2022 Pazartesi ~ 28 Şubat 2022 Pazartesi 28 Şubat 2022 19:00

Yer: Mall Of İstanbul

Ücret: - Tam 89.00 TL Öğrenci 69.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2022 ~ Şub 28, 2022
Türkiye’nin ilk illüzyon ve oyuncak müzesi WOX, Mall of İstanbul’da ziyaretçilerini bekliyor.

WOX’ta illüzyonun büyüleyici dünyasını keşfedin, her biri tarihe tanıklık etmiş yüzlerce oyuncak içinde çocukluğunuza yolculuk yapın, rengarenk ağları ile Ropeplay’ı keşfedin, çılgın partiler düzenleyin, benzersiz bir deneyim yaşayın ve unutulmaz anılar biriktirin.

Her yaştan insana hitap eden büyüleyici bir dünya. Her saniye daha fazla şaşırmaya hazır mısınız? Anılar ve Oyuncaklar, zaman değişiyor ancak eski oyuncaklar ile kurulan hayaller ve anılar unutulmuyor. Geçmişin hayallerine adım atacağın, oyuncakların eğlenceli dünyası seni bekliyor.

- WOX İllüzyon ve Oyuncak Müzesi haftanın her günü 11:30-20:00 arası ziyarete açık olup, son giriş saat 19:00'dur.- Biletler belirtilen tarihler arasında bir kez giriş yapabilirler.- 0-36 aylık çocukların girişi ücresizdir. Ücretsiz giriş için kimlik ibraz edilmesi zorunludur.- Ücretli çocuk (öğrenci) biletleri 3-17 yaş arası çocuklar için kullanılabilir. 3-17 yaş arasındaki ziyaretçilerimiz merkeze 18  yaşından büyük bir yetişkin ile giriş yapabilirler.- 18 yaşından büyüklerin öğrenci bileti kullanabilmesi için  geçerli öğrenci kimliğini merkezdeki gişelere ibraz etmesi zorunludur.- Ziyaret esnasında kişisel eşyaların güvenliği ziyaretçilerin kendi sorumluluğundadır.- Yönetim, uygunsuz bir davranış sergileyen ziyaretçilerin girişini kabul etmeme veya para iadesi olmaksızın ziyaretçiyi  merkezden çıkarma hakkına sahiptir.- Merkezlerdeki ürünlere kasten zarar verilmesi halinde merkez maddi zararı talep etme hakkına sahiptir.- Merkezlerde tütün ve türevlerinin kullanılması yasaktır. Dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek ile giriş yapılmasına izin verilmez.- Merkezlerde çekilen fotoğraf ve videolar ticari amaçla kullanılamaz.- Merkezimizdeki ürünlerin özellikleri nedeni ile merkezimize evcil hayvan ile girilmesi yasaktır.- Ziyaret saatleri dönemsel karar ile değiştirilebilmektedir. Güncel saatler için çağrı merkezimizi arayabilir ya da web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT