www.sanatgezgini.com Karma Sergi

Tarihler: 01 Mayıs 2011 Pazar ~ 31 Mayıs 2011 Salı

Yer: Kanyon AVM

Adres: Büyükdere Cad. No:185 Beşiktaş - Levent, İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 317 53 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2011 ~ May 31, 2011

Ustalar ve genç sanatçılardan oluşan 100’den fazla sanatçının 1000’den fazla orijinal eserini inceleyebileceğiniz ve satın alabileceğiniz www.sanatgezgini.com; çağdaş Türk sanatçılarının eserlerini bünyesinde barındıran bir sanat sitesi…

Çağdaş Türk sanatçılarının orijinal eserlerinin sergilendiği ve satışının yapıldığı, Türkiye’nin en geniş kapsamlı sitesi www.sanatgezgini.com karma bir sergi ile 01-31 Mayıs tarihleri arasında Kanyon’da sanatseverlerle buluşuyor.

Resim, heykel, baskı, fotoğraf, seramik gibi pek çok kategoride orijinal eserlerin yanı sıra; her gün yanınızda taşıyabileceğiniz, aksesuar olarak kullanabileceğiniz, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ufak objelerin de yer alacağı sergide sanatçılarla tanışma imkanı da bulunuyor.

www.sanatgezgini.com ustalar ve genç sanatçılardan oluşan büyük bir portföy ile Kanyon’da:

Devrim Erbil, Adem Genç, Ergin İnan, Mustafa Ayaz, Cem Sağbil, İzzet Keribar gibi Türk çağdaş sanatının önde gelen isimlerinin yanı sıra, yine yıllardır sanat hayatımızın içinde olan daha genç kuşaktan Gülcan Karadağ, Nilgün Sabar, Hüseyin Suna, Devrim Can, Saim Dursun, Suna Tüfekçibaşı, Memduh Kuzay gibi sanatçıların eserleri sergileniyor.

Heykel: Cem Sağbil, Hüseyin Suna, İbrahim Kaloshi, Rosy Maçoro, Tina Varon, Devrim Can

Seramik: Mehmet Kutlu, Şerif Günyar, Tülay-Eren Kocaman, Ekin Nayır, Deniz Toraman

Cam: Fahri Kaplan

Baskı: Çağdaş Türk sanatının en önde gelen isimlerinin baskıları ; Devrim Erbil, Burhan Doğançay, Süleyman Saim Tekcan, Adnan Çoker, Elvan Alpay, Ergin İnan, Mustafa Ayaz, Selçuk Demirel

Fotoğraf: İzzet Keribar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT