Yaman Tüzcet "Günaydın Barış" Sergisi İle Çiçek Bar`da!

Tarihler: 14 Aralık 2009 Pazartesi ~ 14 Ocak 2010 Perşembe

Yer: Çiçek Bar

Adres: Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 281 12 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2009 ~ Oca 14, 2010
Tiyatro sanatçısı Yaman Tüzcet’in, barışı ve “barış savaşçıları”nı tuvallerinde yorumladığı yağlıboya çalışmalarından oluşan “Günaydın Barış” adlı kişisel resim sergisi 14 Aralık 2009, Pazartesi günü sanatçıların uğrak yeri Çiçek Bar’da sanatseverlerle buluşuyor!

Daha önce karikatür ve resimlerini, çeşitli sergilerde sanatseverlerle paylaşan ve en son geçtiğimiz kış, yakın dostları Müjdat Gezen, Savaş Dinçel ve Mustafa Alabora ile “4 Aktör Ressam Rolünde” adlı sergiye katılan Yaman Tüzcet; bu kez, barışa adadığı tabloları ile kişisel sergisini Çiçek Bar’da açıyor. 14 Aralık – 14 Ocak tarihleri arasında ziyaret edilebilecek sergide, sanatçının “Barış Yolları” adlı yağlıboya tablolarının yanı sıra Nazım Hikmet, Savaş Dinçel, Müjdat Gezen gibi barışa sonsuz destek veren isimlerin etkileyici portreleri yer alıyor.

Oyunculuk sanatının resim çalışmalarına, gözlem alışkanlığı ve kolay konsantre olabilme deneyimleri dolayısıyla büyük katkısı olduğunu belirten Tüzcet; tasarladığı resmi gerçekleştirmeye giriştiğinde, tekniği ve benliği ile bilinçaltının emrine girdiğini söylüyor. Sanatçı, çalışmalarını “acılı fakat tutku dolu bir oyun” olarak tanımlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT