Yankı / Echo

Tarihler: 10 Mart 2009 Salı ~ 12 Nisan 2009 Pazar

Yer: Pg Art Gallery

Adres: Cevdetpaşa Cd. No: 15/3 Bebek / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 263 33 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2009 ~ Nis 12, 2009
KEREM OZAN BAYRAKTAR
“Yankı / Echo”

Pg Art Gallery
10 Mart – 12 Nisan 2009
Kerem Ozan Bayraktar 10 Mart – 12 Nisan tarihleri arasında tual, dijital baskı ve video işlerinin yer alacağı “Yankı / Echo” başlıklı ilk kişisel sergisiyle Pg Art Gallery’de…

Makyaj, yapay ışıklar, bilgisayarda üretilmiş dokular, üç boyutlu modeller, dijital baskılar, fotoğraf ve fabrika ürünü malzemeleri kullanarak gerçekleştirdiği çalışmalarıyla dikkat çeken sanatçının dijital çağın izleriyle yüklü işlerinde boşluk, donmuşluk, hissizlik ve tekrarlar dikkat çekiyor. Kullandığı kurgu dili büyük oranda reklamlardan, sinemadan ve sanat tarihinden beslenen Bayraktar, sanal dünyanın soğuk ve katı boşluğunu hissettirirken aynı zamanda içe dönük duygu yoğunluğuyla izleyiciyle eserleri arasında önemli bir bağ kuruyor.

Son yıllarda Türkiye’den ve yurt dışından çağdaş sanatın önemli sergilerine yer vermekle birlikte genç sanatçıları desteklemeyi sürdüren Pg Art Gallery`nin ev sahipliğindeki bu sergi modern bireyin yanlızlığına farklı bir bakış açısı getiriyor.

Kerem Ozan Bayraktar Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.
Sergi Pazartesi günleri hariç her gün 11:00 – 19:00 saatleri arasında izlenebilir.
www.pgartgallery.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT