Yashian Schauble - Arayüzler Sergisi

Yashian Schauble - Arayüzler Sergisi

Tarihler: 19 Şubat 2018 Pazartesi ~ 08 Mart 2018 Perşembe

Yer: Sofa Hotel Nişantaşı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2018 ~ Mar 8, 2018

Sezgilerimizi, duygularımızı, dünya algımızı, endişelerimizi ve ortak geleceğimizi paylaşmak amacıyla aynı yolda farklı rotalardan ilerleyen; Didem Erbaş, Genco Gülan, İsmet Doğan, Jia Qiuyu, Jin Shan, Ling Jian, Tuğberk Selçuk, Yang Mian, hiper realistik eserlerini Arayüzler Sergisi’nde bir araya getiriyor. 16 Şubat Cuma günü Sofa Hotel Nişantaşı’nda izleyiciyle buluşacak olan, Türk ve Çin kültürünün değerlerine net bir anlayış getiren sergi, 8 Mart Perşembe gününe kadar ziyarete açık.

Yashian Schauble tarafından Çinli çağdaş sanatçıların kariyerlerini geliştirmek, Çinli sanatçıları dünyaya duyurmak ve yabancı sanatçıların Çin’de görülmesini sağlamak amacıyla kurulan ACAF, Türk ve Çin kültürünü birleştiren Arayüzler Sergisi’ni Sofa Hotel Nişantaşı’nda 16 Şubat Cuma günü izleyici ile buluşturuyor. Türkiye’nin ve Çin’in heyecan veren çağdaş sanatçılarından; Didem Erbaş, Genco Gülan, İsmet Doğan, Jia Qiuyu, Jin Shan, Ling Jian, Tuğberk Selçuk, Yang Mian’in eserlerinin yer aldığı sergi Çin ve Türk kültüründeki benzer ve ayrışan yönleri tarihi olarak aktarırken, sanatçıların modern ilişkilerini de yansıtıyor. Çinli ve Türk çağdaş sanatçılarının Hallarts, Sofa Hotel Nişantaşı’nda gerçekleştireceği ilk sergi olan Arayüzler, güvenin altını çizen, aykırı olduğu kadar güzel, aynı zamanda farklı oldukları kadar kavramı güçlü bir grup sergisi olma niteliği taşıyor.

Aynı yola farklı rotalardan ilerleyen sanatçılar eserlerinde izleyciyi hiper realistik güzellik tarafından baştan çıkarırken aynı zamanda izleyiciyi tanık olmadığı imajlarla yüzleştiriyor. Antik formların altyazıları altında yeni medya ile olan ilişkileri yeniden değerlendirmeye zorlayan sergi, ortaklıklara ve değerlere daha net bir anlayış getiriyor.

Farklı kültürleri aynı duygularda birleştiren Arayüzler, 8 Mart Perşembe gününe kadar Sofa Nişantaşı’nda ziyaretçilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT