Yeni Deneyimler - Yeni Önermeler Sergisi

Tarihler: 01 Haziran 2011 Çarşamba ~ 22 Haziran 2011 Çarşamba

Yer: TepeNautilus AVM

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem - Kadıköy İstabul İstanbul

Telefon: 0216 339 39 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2011 ~ Haz 22, 2011

TepeNautilus AVM 1-22 Haziran tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin mozaik sanatındaki farklı yorumlarını tüm sanatseverler ile buluşturuyor.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Devabil Kara`nın desteği ile düzenlenen sergi, temelde Anadolu Kültür Mirası`nın en önemli tekniklerinden biri olan Mozaiği konu alıyor. Aynı fakültenin öğrencilerinin farklı yorum ve tekniklerini yeniden modern bir anlayış ile somut sanat eserlerine yansıtacakları sergi "Yeni Deneyimler - Yeni Önermeler" ismini taşıyor.

Binlerce yıllık bir teknik olan mozaik M.Ü.G.S. Fak. öğrencileri tarafından malzeme, boyut, anlatım öğeleri ve kavramları ile deneysel, araştırmacı bir tavırla ele alınıyor. Üç boyutlu heykele dönüşen yapıtların yanı sıra, farklı malzemelerin kullanıldığı yüzey mozaikleri izleyiciyi yeni deneyimlere davet ediyor. Kamusal alanda bireylerin ilgisini çekmek, gündelik algının dışında önermeler sunmak için sergilendikleri alanda insanlarla karşılaşmayı bekliyorlar.

Sergi alanında her fırsatta sosyal sorumluluk projelerine yer veren Tepe Nautilus AVM , uluslararası olma yolunda ilerleyen Genç Sanatçılar Projesinin kapsamında “Yeni Deneyimler-Yeni Önermeler” konulu sergi ile 5. sergisine imza atmış oluyor. Tepe Nautilus AVM, tüm sanatseverleri bu özel sergiye davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT