Yeni Yıla Özel, Gizia Gate Gold Sergisi

Yeni Yıla Özel, Gizia Gate Gold Sergisi

Tarihler: 23 Aralık 2015 Çarşamba ~ 04 Ocak 2016 Pazartesi

Yer: Gizia Gate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2015 ~ Oca 4, 2016

Türk modasının özel tasarımcılarından, yeni yılın en heyecan verici sergisi GOLD by GIZIA GATE, 21 Aralık - 4 Ocak tarihleri arasında açık olacak

Türk moda dünyasının yenilikçi yüzü GIZIA GATE moda tutkunlarını tasarımcılarla buluşturduğu “Moda Sohbetleri”nden sonra sanat ve moda etkinlikleri ile farklı deneyimler sunmaya devam ediyor.

Koleksiyonları GIZIA GATE satılmakta olan Türk tasarımcılarının yeni yıla özel olarak tasarladığı gold temalı parçalardan oluşan, yeni yılın en heyecan verici sergisi, 21 Aralık Pazartesi günü Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan GIZIA GATE mağazasında moda severlerin beğenisine sunulacak. Sergi 4 Ocak 2016’ya kadar görülebilecek.

Yeni yıla özel olarak hazırladıkları Gold parçalarını sergileyecek olan tasarımcılar; Arzu Kaprol, Aslı Filinta, Belma Özdemir, Beyza Dalbaşar-Generation Why, Cenan Abas-Cashimmi, Didem Erdem, Ela Köseoğlu, Erkan Demiroğlu, Evren Kayar, Gamze Saraçoğlu, Gökay Gündoğdu-T.A.G.G, Gül Ağış-Lug Von Siga, Gülçin Çengel, Hande Kasapoğlu, Hande Çokrak-Maid In Love, Mehtap Elaidi, Meltem Özbek, Nilgün Karagözoğlu-Different Diffusion, Özgür Masur, Özlem Ahıakın, Özlem Kaya, Özlem Süer, Sedef Çalarkan-Boulevard Osman, Seden Kışlalı, Simay Bülbül, Tuğba Ergin-Tuba Ergin, Tuvana Büyükçınar Demir-Tuvanam, Yael Morel, Zeynep Erdoğan ve Zeynep Tosun.

GIZIA GATE Adres; Abdi İpekçi Cd. No:19 Nişantaşı – Şişli / İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT