Yıldız Çelik Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 09 Aralık 2009 Çarşamba ~ 31 Aralık 2009 Perşembe 8-31 Aralık 2009

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Cad. N :4 Taksim İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2009 ~ Ara 31, 2009

« Güney Doğu Anadolu’da yer alan dokuz ilimiz : Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Batman, Siirt, Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa… Çoğu zaman bu bölgeden gelen terör, intihar veya cinayet haberleri biz Batı’dakilerin, Doğu’ya bakış açısını yıllarca kötü yönde değiştirdi. Güneydoğu Anadolu’ya gitmek için her zaman tedirgin olduk. Ya da hiç gitmeme kararı aldık. Buradaki birçok ailenin hayatı maddi ve manevi olarak zorlaşmakta ve bu ailelerin çocukları da derinden etkilenmekte.

Oysa, onlar bizim de çocuklarımız ve onlar da bütün dünyadaki çocuklar gibiler, hepsi coşkulu ve sevgi dolular. Bu sergide, günlük yaşamları, sevdikleri, sevmedikleri ve umutları ile tanıyacağımız çocuklarımızla hepimizin yürekleri ısınacak, onlarla gönül bağını hissedeceğiz. »

İstanbul doğumlu fotoğrafçı-gazeteci Yıldız Çelik başta Cumhuriyet Gazetesi olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında gazete ve dergilerle çalışmakta. Yıldız Çelik 1989 yılında Yunus Nadi Fotoğraf Ödülü’nü aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT