Yücelleme Sergisi

Tarihler: 28 Kasım 2014 Cuma ~ 05 Aralık 2014 Cuma

Yer: Avantgarde Levent

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2014 ~ Ara 5, 2014

Modern otelcilik anlayışını çağdaş sanatla buluşturmaya devam eden Avantgarde Levent, İsis Heykel ve Tasarım Atölyesi seçkilerinden oluşan ‘Yücelleme’ sergisine ev sahipliği yapıyor. Çağdaş sanatın önemli temsilcilerinden heykeltraş Yücel Kale imzalı 20 eser Avantgarde Levent’in ana kapısından başlayarak resepsiyon ve lobi alanında sanatseverleri bir zaman yolculuğuna çıkaracak.

İsis Heykel ve Tasarım Atölyesi sanatçısı Yücel Kale imzalı ‘Yücelleme’ sergisi, heykeltraşın ahşap ve cam başta olma üzere farklı malzemelerden ürettiği 12 yıllık özgün hayal dünyasının figürlerinden oluşuyor. 1971 yılında İstanbul’da doğan, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nden 2000 yılında mezun olan Yücel Kale, eserleri ile bugüne dek yurt dışında ve yurt içinde pek çok karma ve kişisel sergide yer almış ve son yıllarda üretimini ağırlıklı olarak cam üzerinde yoğunlaştırmıştır.

2005’te yaratım sürecini “Zamanın esiri aklımız takılır zamanın aynasına, ayna kendine bakar ve yapar kendini kopyasından ve sergi oluşur çatışmasından” sözleriyle ifade eden heykeltraş Yücel Kale’nin “Yücelleme” isimli sergisi 20 Kasım – 5 Aralık tarihleri arasında Avantgarde Otel’de görülebilir. Genç ve yenilikçi kimliğiyle bugüne dek pek çok sergiye ev sahipliği yapan Avantgarde Levent ve Avantgarde Collection bünyesindeki diğer oteller; Avantgarde Taksim, Avantgarde Collection Taksim Square ve Avantgarde Yalıkavak’ta, Türk çağdaş sanatın önemli isimlerine ait eserler daimi olarak sergileniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT