Yunus Tonkuş - Günce

Tarihler: 08 Haziran 2011 Çarşamba ~ 20 Temmuz 2011 Çarşamba

Yer: Palace Kempinski Heykel Galerisi

Adres: Çırağan Caddesi 32 Beşiktaş 34349, İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 326 46 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2011 ~ Tem 20, 2011

15 Haziran 2010’da açılan Çırağan Palace Kempinski Heykel Galerisi ikinci dönemini Yunus Tonkuş’un kişisel sergisiyle karşılıyor.

40`ın üzerinde kişisel ve karma sergi açmış, Stuttgart Güzel Sanatlar Akademisi, Braunschweig Şehir Müzesi, İstanbul Devlet Resim ve Heykel Müzesi ve Amerika, Fransa, Japonya, Almanya, Hollanda ve Türkiye`de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan Yunus Tonkuş`un "Günce" adlı sergisi yaklaşık 12 bronz, taş ve çelik heykelden oluşuyor. Sarayın Doğu Bahçesi’nde yer alan Heykel Galerisi`ndeki sergi 8 Haziran 2011’den 20 Temmuz 2011’a kadar haftanın yedi günü 24 saat gezilebilir.

Çırağan Palace Kempinski Heykel Galerisi’nin 16 Haziran 2010’daki ilk sergisi Yunus Tonkuş, Ergin İnan, Hüsamettin Koçan, Tuğrul Selçuk, Ercan Yılmaz’ın birlikte gerçekleştirdiği ortak bir heykel sergisi idi. Heykel Galerisi Haziran-Ekim ayları arası açık.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT