Zeynep Oezbay - Annabel's of the Scared Heart Sergi

Zeynep Oezbay - Annabel's of the Scared Heart Sergi

Tarihler: 26 Nisan 2017 Çarşamba ~ 07 Mayıs 2017 Pazar

Yer: İstanbul Romen Kültür Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2017 ~ May 7, 2017

İstanbul Romen Kültür Merkezi’nde „Annabel's of the Scared Heart” Zeynep Oezbay imzalı illüstrasyon ve çizgi roman sergisi

İstanbul "Dimitrie Cantemir" Romen Kültür Merkezi, Sıraselviler Cad., no: 21, Beyoğlu,Taksim adresinde düzenlenen „Annabel's of the Scared Heart” isimli illüstrasyon ve cizgi roman sergisinin açılışı 26 Nisan 2017, Çarşamba günü, saat 19.00'dan itibaren tüm sanat sevenleri davet eder. Sergi İstanbul'da yaşayan Romen-Türk asıllı sanatçı Zeynep Oezbay’ın imzasını taşır.Giriş ücretsizdir.

Sergi 26 Nisan - 7 Mayıs 2017 tarihleri arasında, Pazartesi'nden -Cuma'ya kadar, 09.00-17.00 arasında Kültür Merkezi’mizde ziyaret edilebilir.

26 Nisan - 07 Mayıs tarihleri arasında sürecek kısa süreli bir sergidir. Böylelikle çizgi roman sergilerimin devamı 15 resim ile hayata kavuşmuş oldu.

Hepimizin bildiği üzere çizgi roman veya resimli roman, çizgi ile hikâye anlatmak için birbirini takip eden panellerin (çerçevelenmiş resim) kullanıldığı bir sanat türüdür. Fakat bu sergide çizgi romanının ve illistrasyonun resim ile birleştiğini izleyiciye ortaya koymak istedik. Resimlerin sadece natürmort, manzara ve yağlı boyalardan ibaret olmadığını, aslında resim sanatının da illistrasyondan oluşabiliceğini sergilemek istedik. Sergimizdeki resimlerimiz akrilik boya ile çalışılmış olup, suluboya efekti verilmiştir.Karışık teknikler de kullanılmıştır.

1989 doğumlu Zeynep Oezbay eski İstanbullu ve Romanyalı bir ailenin ilk kızı olarak İstanbul’da doğdu. Eğitimine Beşiktaş Lisesi’nde başlayıp ardından yurtdışında bir sene okuyup, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde devam etti. Mezun olduktan sonra Zeynep Korel ile çanta tasarımı yaparken, devlet okulunda ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde resim dersi verdi. Billstore gibi mağazalarda kendine ait kişiye özel çanta tasarımlarını da sattı. Ardından kendi istediği üzerine İngiltere'den Londra’ya uzun süreliğine taşındı. Londra'nın çeşitli yerlerinde ve restoranlarında duvar boyamaları ve çeşitli resimler yaparak hayatına devam etti. Her sene çeşitli çalıştaylarda görev aldı. Aynı zamanda kişiye özel Vintage kıyafet tasarımları yapıp kendi özel internet sitesinde de satış yaptı. Şuanda da yüksek lisans eğitimine devam ederken resim sergilerine devam edip, özel çanta tasarımları üretmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT