Ziyaretçi Bileti Kombine

Tarihler: 04 Şubat 2016 Perşembe ~ 04 Şubat 2016 Perşembe 04 Şubat 2016 09:00

Yer: İstanbul Kongre Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye 34367 Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 99 00

Faks: 0212 373 99 43

Web: http://www.iccistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2016 ~ Şub 4, 2016
Türk oyuncularının yıllardır beklediği büyük video oyun fuarı, 4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açıyor!

*Etkinlik günü de dahil bilet teslimatları Biletix perakende satış noktalarından devam edecektir. İstanbul Kongre Merkezi gişesinde oluşacak olan yoğunluktan etkilenmemek için Biletix perakende satış noktalarından biletinizi teslim alınız.

Dijital eğlence ve video oyun fuarı Gaming Istanbul, Türk oyunseverlerinin yıllardır özlemini duyduğu eğlenceyi sunmak için 4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açıyor. 

GL events tarafından düzenlenen Gaming Istanbul kapsamında, oyuna ilgi duyan 7'den 70'e herkesin keyif alacağı pek çok eğlence yer alacak. Ziyaretçiler; her oyunları büyük heyecan yaratan firmaların stantlarında en son oyunları deneyimleme fırsatının yanında, Türkiye ve dünyadan pek çok önemli e-spor takımının katılacağı turnuvaları da canlı olarak izleme şansı yakalayacaklar.  

Oyuncuların keyif aldığı her şeyi bünyesinde barındırmayı amaçlayan Gaming Istanbul, birbirinden özel etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Cosplay meraklıları, dünyanın önde gelen cosplayerları'ndan oluşan GIST jürisi önünde Türkiye'nin en iyi cosplayer'ı olmaya çalışırken, bağımsız oyun yapımcıları ise GIST Indie Alanı'nda geliştirdikleri oyunları ziyaretçilerle paylaşacak. Retroseverleri mutlu edecek Nostalji Oyun Alanı, bir oyuncuya hitap edecek her türlü ürünün yer alacağı alışveriş alanı ve fuar içerisinde gerçekleştirilecek Av Oyunu gibi pek çok farklı etkinlikle ziyaretçilerine unutulmaz bir tecrübe yaşatacak.

Tüm bunların yanında ziyaretçiler, Bedük konseri ve Karnaval DJ Parti ile de fuar sonrasında eğlenmeye devam edecekler. Gaming Istanbul'un ana medya sponsoru olan Karnaval'ın partisi 5 Şubat Cuma günü, Bedük konseri ise 6 Şubat 2016 Cumartesi günü gerçekleşecek.

- GIST 2016 biletleri, bilet sahibi fuar alanını terk ettiğinde geçerliliğini kaybeder. Biletinizin geçerli olduğu günlerde fuar alanına birden fazla giriş çıkış yapabilmek için içeri girdikten sonra o güne ait bilekliklerinizi GIST danışma masasından istemeyi unutmayın.- Bileklikler sadece geçerli ve fotoğraflı bir kimlik kartı (Nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) gösterildiği takdirde temin edilebilecektir. Lütfen GIST’e gelirken kimlik kartınızın yanınızda olduğundan emin olunuz.- 0-3 yaş arası çocuklar fuar alanına giriş yapamazlar.- 3-6 yaş arası çocuklar fuar alanına yalnız ebeveynleriyle giriş yapabilir.- 6-12 yaş arası çocuklar fuar alanına yalnız ebeveynleri veya 18 yaş üzeri refakatçileriyle giriş yapabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT