7 Kocalı Hürmüz

7 Kocalı Hürmüz

Tarihler: 02 Şubat 2019 Cumartesi ~ 02 Şubat 2019 Cumartesi 02 Şubat 2019 19:30

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL 4. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2019 ~ Şub 2, 2019
Geçtiğimiz sezondan itibaren kapalı gişe oynayan "7 Kocalı Hürmüz" Müzikali, izleyicinin yoğun isteği üzerine yeni sezonda, 14 Aralık'ta TİM Show Center’da perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Ekim 2017 ayında gerçekleşen prömiyerinin ardından büyük beğeni toplayan ve tüm sezon kapalı gişe oynayan "7 Kocalı Hürmüz" müzikali, yoğun istek üzerine 3 Kasım Cumartesi günü ilk gösterimiyle izleyicisiyle buluşuyor.

Müthiş kadrosu, dekoru ve müziğiyle "7 Kocalı Hürmüz" müzikali tekrar gösterimde…

Güzelliği ile izleyiciyi ekranlarda büyüleyen Birce Akalay, sesi, fiziği ve oyunculuğu ile müzikal seyircisinden de tam not aldı.

Oyunculuğu ve sempatikliği ile yıllardır ekranın en sevilen yüzlerinden olan İlker Ayrık ise müzikalde oyunculuğunu konuşturdu.

Yıllarca birçok önemli tiyatrocu tarafından sahnelenen "7 Kocalı Hürmüz" müzikali, usta tiyatrocu Müjdat Gezen yorumuyla yeniden sahnelendi.

Başrollerini Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik, Ercan Bostancıoğlu, Suzan Kardeş, Onur Dilber, Mehtap Ar, Arzu Okay, Can Bana, Aykut Taşkın, Barış Taşkın, Melih Çardak ve Cengiz Gezgin’in paylaştığı müzikal, büyük beğeni toplaması üzerine yeni sezonda da devam ediyor.

Dev kadrosu ve usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yorumuyla yeniden sahneye taşınan müzikalde, Atilla Özdemiroğlu’nun ünlü bestesi "Yalnız Kullar (Tanrım)" parçasının yanı sıra, Sadık Şendil'in vasiyeti üzerine İstanbul türküleri de yer alıyor.

Kostüm tasarımını Leyla Gezen ile Bahar Korçan’ın, koreografisini Pınar Ataer’in üstlendiği oyunun müzikleri ise Emirhan Cengiz tarafından hazırlandı. Sahne dekoru Barış Dinçel’in imzasını taşıyan müzikalde, farklı meslek gruplarından 6 kocası olan Hürmüz’ün (Birce Akalay) yedinci kocayla evlenmek istemesi mizahi bir dille anlatılıyor.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Organizasyon şirketi programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkıını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT