Adrenalina

Tarihler: 04 Ağustos 2017 Cuma ~ 04 Ağustos 2017 Cuma 04 Ağustos 2017 21:30

Yer: Chapito

Ücret: Aile Paketi - 198.00 TL (2 yetişkin+1 Çocuk -0-12 Yaş-) VIP - Tam:120.00 TL, Çocuk:66.00 TL (6-12 Yaş) Normal - Tam:99.00 TL, Çocuk:54.45 TL (6-12 Yaş)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2017 ~ Ağu 4, 2017
Gösteri sanatlarının bu en yeni, en çılgınca halini en son ışık teknolojisinde, uçan motorların, akrobatların, ve sanatçıların en gözüpek şovlarını izlerken gözlerinize inanamayacaksınız.

Çılgın Küre (Globe Of Speed) ve Mad Flying Bikes (Delice Uçanlar) şovun en önemli numaralarından biri olmakla beraber klasik gösteri sanatlarından tamamen farklı bu gösteriyi nefesinizi tutarak izleyeceksiniz.

Yaklaşık 2 saatlik performansla dünyaca ünlü sanatçı, dansçı ve akrobatlar en çılgın hünerlerini burada gösteriyor.

Tüm bu inanılmaz şovu sizlere sunmak için dünyanın farklı ülkelerinden, en çılgın gösteri sanatçıları ve mükemmel bir teknik ekip, müthiş efektler ve inanılmaz bir takım çalışması sizleri yepyeni bir heyecana taşıyor.

- Numarasız oturma düzeni vardır. İlgili kategoriye ayrılan alanlarda yer seçimi serbesttir.- Aile paketi 2 yetişkin + 1 Çocuk (0-12 Yaş) için geçerlidir.- 0-5 Yaş arası çocuklar, etkinlik mekanına girişte kimlik ibraz edildiği takdirde, ebeveynlerinin yanında ücretsizdir. - 6-12 Yaş arası çocuklara bilet bedeli üzerinden %50 indirim uygulanmaktadır. İndirimden faydalanan çocukların etkinlik mekanına girişi esnasında resmi ve geçerli bir kimlik ibraz etmesi gerekmektedir.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- Aile Paketi satın alan müşterilerimiz 2.kategoriye ayrılan alanlarda gösteriyi izleyebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT