Amelie Müzikali

Tarihler: 11 Şubat 2020 Salı ~ 11 Şubat 2020 Salı 11 Şubat 2020 20:30

Yer: UNIQ Hall

Ücret: Avantajlı Dönem Bilet Fiyatları:Hafta Sonu: (Cuma 20:30 Dahil)VIP - 285.00 TL1. Kategori - 225.00 TL2. Kategori - 175.00 TL3. Kategori - 125.00 TLÖğrenci - 125.00 TLHafta İçi: VIP - 265.00 TL 1. Kategori - 195.00 TL 2. Kategori - 155.00 TL 3. Kategori - 115.00 TL Öğrenci - 115.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2020 ~ Şub 11, 2020
Bir dönem dilden dile konuşulan, toplam 5 dalda Oscar’a aday olan, romantik hikayesiyle sinema klasikleri arasına giren Amélie, İngiltere’de büyük hayran kitleleriyle buluşan müzikaliyle 2020’de Uniq Hall İstanbul ve Merinos Atatürk Kültür Kongre Merkezi Bursa’da!

The Elephantom, Pinocchio, The Grinning Man ve Pericles gibi önemli yapımlarda rol alan Audrey Brisson’ın hayat verdiği Amélie, küçük ama sıra dışı dokunuşlarıyla etrafına mutluluk saçıyor. Aşk, sevgi ve dostluk eksenindeki büyülü hikayesiyle hayalperestler için benzersiz bir yolculuk başlıyor! Küçük dünyasında büyük hayal gücüyle dokunduğu her şeyi güzelleştiren Amélie, Nino ile karşılaştığında ise aşkın kapıları ardına kadar aralanıyor. 

Kritiklerde “Saf Cennet” olarak tanımlanan, İngiltere’de sahneye damgasını vuran Amélie Müzikali, 11-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Uniq Hall İstanbul’da, 21-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kültür Kongre Merkezi Bursa’da! 

Hayalperestler için dünya zor bir yer, ama Amélie’ye inanın!

Etkinlik süresi ara dahil yaklaşık 2 saat 30 dakikadır.

Dili: İngilizce
Altyazı Dili: Türkçe
Yönetmen: Michael Fentima006E
Uyarlama: Craig Lucas
Müzikler: Daniel Messé
Tasarım: Madeleine Girling
Oyuncular:
Amelie – Audrey Brisson
Gina – Sophie Crawford
Georgette/Sylvie Faoileann Cunningham
Amandine/Philomene – Rachel Dawson
Lucien/Mysterious Man – Oliver Grant
Jean-Yves – Nuwan Hugh Perera
Raymond – Chris Jared
Cecile – Charley Magalit
Hippolito/Elton John – Caolan McCarthy
Joseph/Fluffy – Samuel Morgan-Grahame
Delphine – Emma Jane Morton
Suzanne – Kate Robson-Stuart
Blind Beggar – Josh Sennesby
Raphael/Bretodeau – Jez Unwin
Collignon/Dufayel – Johnson Willis

* Organizasyon Piu Entertainment tarafından düzenlenmektedir.

- Etkinlik dili İngilizce olup performans sırasında Türkçe altyazı olacaktır.- Etkinliğin içeriğine ilişkin tüm detayları okumanız önemle tavsiye edilir.- Organizatör firmanın programda, performans saatlerinde veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- 8 yaşından küçük katılımcılar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik katılımcıları, etkinliğin sonuna kadar biletlerini ve/veya bilekliklerini saklamakla yükümlüdür. Aksi halde seyircinin etkinliğe katılmasına izin verilmeyecektir.- Etkinlik biletleri devredilemez veya iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Gösteri başladıktan sonra salon seyirci alınmayacaktır.- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizatör firma resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Organizatör firma, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik süresince ses ve görüntü kaydı yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı Organizatör firmaya ait olup katılımcı, etkinliğe bilet almak suretiyle katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT