Biraderler Cabaret

Tarihler: 02 Şubat 2022 Çarşamba ~ 02 Şubat 2022 Çarşamba 02 Şubat 2022 21:00

Yer: Tamirane Akasya

Ücret: Genel Giriş - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Acıbadem Mh. Çeçen Sokak No:25/371, Akasya Avm No:1 D:Kat Üsküdar İstanbul

Telefon: (0216) 519 27 71

Web: http://www.tamirane.com/tr/tamirane/tamirane-akasya/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2022 ~ Şub 2, 2022
Biraderler Cabaret, 2 Şubat akşamı Tamirane Akasya sahnesinde sizlerle...

Tiyatro oyunu? Çok severiz. Müzikal? Bayılırız. Konser? Asla kaçırmayız. Gece bir kulübe gidip eğlenmek? Neden olmasın. Peki bunların hepsini bir yerde toplasak ve sunsak? Şahane olur. O zaman buna kabare diyebiliriz. Kabare kültürünün tüm gereklerini yerine getirmek üzere sahnedeki yerimizi aldık ve seyircilerimizi bekliyoruz. Ne dersiniz? İzlemek ister misiniz? 

Ana hikayesi, üç yapımcının bir müzikli oyun yapma fikri ve bunu hayata geçirme çabaları üzerinden gidiyor. Biraderler Cabaret’de sahnedeki herkes tiyatro oyuncusu ve müzisyeni. Bu yüzden sıradan konser performansları ya da müzikli oyun yapılarından çok farklı. 

Türk ve Dünya müzik tarihinin en çok bilinen ve sevilen şarkılarının Biraderler coverlarıyla seyirciye sunulduğu bu müthiş gösteri, ilk anından son anına kadar bir an bile düşmeyen enerjisiyle şahane bir 2,5 saat geçirtiyor.          

NE TÜR ŞARKILAR VAR?
Hepsi aylarca çalışılarak yeniden düzenlenmiş, akıllarda ve kalplerde yer etmiş Türkçe ve İngilizce şarkıları, muhteşem bir oyunun içinde, olağanüstü oyuncular ve müzisyenlerle sahneye taşıyor. Pink Floyd’dan Beatles’a, Michael Jackson’dan Daft Punk’a bilinen Soundtrack’lere en sevilen şarkılar 90’lı yılların Türkçe Pop hitleri yepyeni Biraderler versiyonlarıyla.

Kimler rol alıyor:
Arda Aydın – Mert Yavuzcan – Anıl Altınöz 

ARDA AYDIN
İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunu, yönetmen, oyun yazarı, şarkıcı, söz yazarı ve besteci. Tiyatro sahnelerinde 30’dan fazla oyunda oynadığı rollerle pek çok ödül sahibi. 

MERT YAVUZCAN
İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu, şarkıcı, söz yazarı ve besteci. Oynadığı oyunlarla pek çok ödülün sahibi. Aynı zamanda dizi ve uluslararası sinema oyuncusu. 

ANIL ALTINÖZ
Profesyonel müzik hayatına 1999 yılında başladı ve Türkiye’nin bir çok ilinde konserler verdi. 2005 yılında İstanbul Halk Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı. Sinema filmleri, dizi ve reklamlarda oyunculuk yaptı. 

OYUNUN KÜNYESİ:
Yazan-yöneten:  Arda Aydın 
Koreograf: Yasemin Gezgin Yavuzcan 
Sahne Tasarımı: Cihan Aşar 
Kostüm Tasarımı: Onur Uğurlu

Piyano:  Orçun Tekelioğlu
Elektrik Gitar: Murat Tunalı
Elektrik Bass:  Şafak Kocadağ
Davul / Perküsyon:  Yalçın Gören
Saksafon:  Doruk Bora
Orkestra Düzenleme:  Orçun Tekelioğlu
OYUNUN SÜRESİ - İki bölüm. Toplam 2,5 saat. 

Oyun bölümleri dışında toplam 21 şarkıdan oluşuyor. 



- Etkinliklere giriş HES kodu ile yapılmaktadır.- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik oturma düzenlidir biletinizi aldıktan sonra yemekli-yemeksiz rezervasyon için 0216 519 27 71 numarasını arayabilirsiniz.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT