Broadway'den İstanbul'a Müzikaller

Tarihler: 10 Ekim 2017 Salı ~ 10 Ekim 2017 Salı 10 Ekim 2017 21:15

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Ücret: Protokol - 450.00 TL 1. Kategori - 225.00 TL 2. Kategori - 194.00 TL 3. Kategori - 167.00 TL 4. Kategori - 138.50 TL 5. Kategori - 113.00 TL 6. Kategori - 84.50 TL - TÜKENDİ 7. Kategori - 56.50 TL - TÜKENDİ 8. Kategori - 45.00 TL - TÜKENDİ

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2017 ~ Eki 10, 2017
2006 Yazinin Olay Prodüksiyonu “Broadway’den İstanbul’a Müzikaller” Güçlü  Bir Kadro İle Yeniden Harbiye Açikhava’da…

2006 yılında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendiğinde o yazın en ilgi gören gösterilerinden olan Broadway’den İstanbul’a Müzikaller 11 yıl aradan sonra yepyeni repertuarı ve güçlü bir kadro ile  Harbiye Açıkhava’da yeniden görücüye çıkıyor.
Yönetmen Koltuğunda Yine Tiyatro Ve Müzikal Dünyasinin Duayeni Haldun Dormen Var…10 Ekim , salı günü tek gece olarak ilan edilen projenin yönetmenliğini yine Türk Tiyatro ve Müzikal dünyasının duayeni Haldun Dormen yapıyor. 

Usta Tiyatrocular Perran Kutman Ve Selçuk Yöntem Gecenin Onur Konuklari…
Tiyatro dünyasının usta oyuncuları Perran Kutman ve Selçuk Yöntem projede onur konuğu olarak yer alıyorlar.

Bol Starli Bir Kadro…
Projede müzikal star olarak Ayça Varlıer,Begüm Günceler,  Edis, Emre Altuğ, Ethel Mulinas, Gökçe Bahadır, Irmak Ünal, Mert Turak,Onur Turan, Pamela, Sami Levi, Şehnaz Sam ve Yeliz Şar yer alıyorlar. 

Ünlü Müzikal Parçalar Repertuarda…
Notre Dame de Paris, Chicago, Cabaret,  Mama Mia, Dream Girls, Damdaki Kemancı, Hair, Grease gibi unutulmaz müzikal parçaların olduğu ünlü Broadway müzikallerinin yanı sıra Lüküs Hayat, Hisseli Harikalar Kumpanyası gibi Türk müzikallerinden de şarkılar seçilen repertuarda o gece gelen seyircileri hem duygulandıracak hem eğlendirecek birçok süprizler hazırlanıyor.

Müzik Direktörü : Tuluğ Tirpan
’Freies Wort’ eleştirmeni Klaus Morgenstern'in  "Akarcasına yorumladığı son derece zarif ve enerji dolu Mozart yorumu ile seyirciyi büyüledikten sonra, konseri kendi eseri ‘Reflections'ın  nefes kesen yorumu ile bitirdi …" sözleri ile övdüğü, 2007 yılında  bestelediği Mevlana Senfonik Şiiri ile eleştirmenlerden,  "Sıra dışı, nefes kesen ve 2007 yılının en dikkate değer eseri" övgüsünü alan Tuluğ Tırpan, 2007 yılında sahnelendiğinde çok ilgi gören "Rock Müzikalleri"projesinden sonra bu projenin  de müzik direktörlüğünü üstlendi.

Koreograf: Nur Sonbahar
Starlara yorumlayacakları parçalara uygun koreografiler hazırlayıp onları haftalarca çalıştıran,, dansçılar ve ensemble ı aynı şekilde projenin tamamlayıcı parçaları olarak en uygun yerlere yerleştiren yine tanıdık bir isim; Danset Sahne Sanatları’nin sahibi Nur Sonbahar 

Proje:  Nurcan Karaca
Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesi, daha önce Senfonik İbrahim Tatlıses, Senfonik Şebnem Ferah, Rock Müzikaller gibi çok ilgi gören projelere de imza atan Nurcan Karaca’ya ait. 

Bizden Söylemesi Sakin Kaçirmayin, Tek Gala…

Tüm ekip şimdilerde 10 ekim tarihinde seyirciye muhteşem bir gece yaşatmak için provalarda…

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Protokol, 4 sıradan oluşmaktadır. Protokol bileti alan katılımcılara 3. sırada yer verilmektedir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT