Dikkat Kandırılıyorsunuz!

Tarihler: 12 Ekim 2018 Cuma ~ 12 Ekim 2018 Cuma 12 Ekim 2018 20:30

Yer: Küçük Sahne UNİQ

Ücret: VIP - 80.00 TL Salon - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2018 ~ Eki 12, 2018
Merlin Ödüllü sihirbaz Kubilay QB Tunçer'in stand-up sihir şovu 20. yılında. Dünyanın dört bir tarafında onlarca şehir, yüzlerce gösteri ve onbinlerce seyirciden sonra ilk kez kendi sahnesinde.

Sihir, gırgır, şamata, aile boyu ekstravaganza !  Üstelik klasikleşmiş oyunların yanı sıra, yeni efektler de var.

Kubilay QB Tunçer kimdir?
Liseyi ABDde bitirdikten sonra Odtü'de psikoloji lisans ve bilim felsefesi yüksek lisansı yaptı. Bilgi üniversitesinde kültürel incelemeler dalında ikinci bir yüksek lisans bitirdi. Bilgi ve Yaşar üniversitesinde senaryo, kültür ve iş yönetiminde kaos idaresi(MBA) dersleri vermiştir. . Kültür ve sanat alanındaki çalışmaları geniş bir yelpazade sürmektedir:

Sihir:
2009 MERLİN ödülü sahibi olmuş ve dünyada yılın en iyi kabare sihirbazı seçilmiştir. 2017’de uluslararası Belgrad festivalinde 1.lik ödülü kazanmıştır. Uzun yıllardır sihirle uğraşıyor. Prof.Metin AND'ın öğrencisi olmuştur. Las Vegas başta olmak üzere birçok dünya şehrinde gösteriler yaptı. Türkiye'de uzun soluklu turneler gerçekleştirdi. Televizyon programları yaptı. Atv'de yaptığı "Hokus Pokus Şov"la dünya sihirbazlarını konuk etti. Sayısız şirket toplantısında gösteriler yaptı. Devlet Tiyatrosu ve Operada birçok prodüksiyonda görsel efekt danışmanlığı yaptı.İstanbul Magic Festival’in kurucusudur. HERKES SİHİRBAZ OLACAK ve SİHİRBAZ LİDER adlı kitapları yazdı.

Dramatik Yazarlık:
2009 AFİFE en iyi oyun yazarı ödülüne sahiptir. Televizyon, sinema ve tiyatroda bir çok eseri hayata geçmiştir. Olağan Mucizeler adı oyunuyla Edinburgh ve Londra'da İngilizce oynayan ilk Türk kumpanyası olmuştur. Harvard üniversitesi bursuyla yazdığı CARDENIO yine aynı üniversite tarafından repertuara alınmıştır. Susam Sokağı gibi unutulmaz klasiklerin yanı sıra, Gümüş, El Gibi, Maçolar, Mert'le Gert gibi birçok televizyon dizisinin senaristiğini yapmıştır. ALTIN PORTAKAL ödüllü Mutluluk filminin de senaristidir. HÜSNÜ AŞKA DAİR ve BARBAROS balelerinin (devlet opera ve balesi) metin yazarıdır.

Oyunculuk:
Tiyatro, televizyon ve sinemada sayısız performansı bulunmaktadır. Bir Zamanlar Anadolu'da, Ahlat Ağacı, Çekmeceler, Ölümlü Dünya gibi bir çok filmde ve 20 civarında televizyon dizisinde çeşitli karakterler canlandırmıştır.

Türkiye’de ve yurt dışında gösteri, konferans, eğitim ve danışmanlık çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. 
Süre : 80 dk.

- 8 yaştan itibaren bütün seyirciler için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT