Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası

Tarihler: 25 Aralık 2021 Cumartesi ~ 25 Aralık 2021 Cumartesi 25 Aralık 2021 20:00

Yer: Dada Salon Kabarett

Ücret: - Genel Giriş Biletleri hariç, Fiyatlara özel menü dahildir.- Menü içeriğinde yerli içecek bulunmamaktadır.- Tüm kategoriler oturma düzenindedir. 1. Kategori (Yemekli) - 750.00 TL 2. Kategori (Yemekli) - 600.00 TL 3. Kategori (Yemekli) - 450.00 TL Genel Giriş - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fulya Mah., Büyükdere Caddesi, Quasar Tower No: 76 Şişli İstanbul

Web: http://www.dadasalon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2021 ~ Ara 25, 2021
2015'ten beri yoğun ilgi gören "Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası" ve oyunun hemen ardında "90'lar Türkçe Pop Parti"de Mansur Ark ve Dj Fikret Kocamaz ile eğlenceli bir gece sizi bekliyor!

Seyircinin arasında, 360 derece oynanan interaktif polisiye Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası - Metres, bu sefer de sizi 1990'ların sonunda baş döndürücü bir  geceye götürüyor. 

İşte o hareketli yıllarda geçen, Selin Atasoy’un yazdığı Okan Bayülgen’in yönetip oynadıkları Metres'te seyirci bir anda kendisini gizemli bir cinayetin ortasında buluyor. 

Çok özel bir gece, dönemin muhteşem müzikleri,"unutulmaz" dans figürleri, dünyayı kasıp kavuran hit filmleri, rengarenk kostümleri, ... Bir gece kulübünde garip bir buluşma ve ortak geçmişleri olan iki çift… 

Eski defterlerin açılması ile işler karışır. Ama durun bir dakika! Birinin peşinde olan kiralık katil de aynı mekandadır. Acaba kimin peşinde?  

Seyirci, seyirci değil, olayın tam ortasında. Cinayete mani olabilecek mi? Peki ya katili bulabilecek mi?

Dolabınızdaki en renkli kostümlerinizi giyin ve cinayet soruşturmasına el koymak zorunda kalan karizmatik genel cerrah Dr. Kuzey'in yanında yerinizi alın. 

Herkesin yalan söylediği ve birbirini kandırdığı bu gecede katili bulmak, gerçekleri ortaya çıkarmak hiç de kolay olmayacak. Kahkaha ile gerilimin birlikte yaşandığı bu gecede katili bulan ekip kazanacak!


Yönetmen: Okan Bayülgen
Yazan: Selin Atasoy
Oyuncular:  Ercüment Aydın, Kubilay Çamlıdağ, Levent Akkök, Murat Tolga Şen, Nihal Usanmaz, Oğuzhan Günaydın, Özge Oktar Besen, Selin Atasoy, Yücel Özeke

Ses-Işık: Yunus Emre Güvenç - İlkay Aşık
Dış Ses: Hasan Tanılmış
Yönetmen Yardımcısı: Nihal Usanmaz

Dada Salon Kabarett Menü 

Ortaya (4 kişilik)
-Nazuktan 
-Nuraniye 
-Çerkez tavuğu 
-Piyaz püresi ve ekşili köfte

Salata
-Greek Salata (4 kişilik)

Ara Sıcak
-Paçanga böreği (1 Kişi)

Ana Yemek
-16 saat pişmiş Dana yanak , kestaneli patates püresi,  karamelize soğan (1 kişi)

Tatlı
-Elmalı crumble ve vanilya dondurma (1 kişi)

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Kapı açılış saati: 19.00- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Biletinizi aldıktan sonra, masa düzenlerinin yapılabilmesi icin; bilet bilgilerinizi info@dadasalon.com.tr adresine mail atarak rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Ayrıca 0212 803 76 24'ü arayabilirsiniz. (12:00 - 23:59)- Kendi aracıyla gelecek misafirlerimiz için, etkinlik mekanında ücretsiz otopark mevcuttur.- Etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.- Misafirlerin fuayede 1,5 metrelik sosyal mesafe kuralına uyarak sıra oluşturmaları ve sıra beklerken bilet, fotoğraflı kimlik ve HES Kodu sonucunu görevlilere ibraz etmek üzere hazır etmeleri gerekmektedir.- Ağız ve burnu kapatacak şekilde maske kullanılması zorunludur.- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. İlgili uygulamanın “HES Kodu sorgula” bölümünden "riskli değildir" sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.- Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı genelgenin kurallarına göre koltuk aralarında boşluk bırakılmıştır.- Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir. Misafirlerin etkinlik boyunca belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur.- Oturma düzeni Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlemelerine ve resmi uyarılarına göre değişiklik gösterebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT